mynewspapers.net

Presenter till studenter & lärare

Presenter till studenter & lärare


I slutet av varje skolår, och ibland vid jul utbyta många studenter och lärare gåvor. Även för många lärare en hemmagjord kort eller tack räcker, finns det gåvor som de kommer säkert att njuta av. Du kommer inte att gå fel om du lär känna ditt barns lärare, få ledtrådar till vilka typer av saker hon gillar.

Samlarobjekt

Många lärare, och vissa elever, också, samla samlarobjekt, som keramiska ugglor, kaffemuggar och uppstoppade djur. Ett sätt att visa omtanke är att ge ett objekt för en samling. Denna gåva är mest lämpligt för lärare, som det kan vara svårt att hitta en enskild gåva för varje student.

Handgjorda

Handgjorda presenter uppskattas ofta bara för att den lärare eller student tog sig tid att göra det. Lärare kan göra artikeln hör till klassen eller skolan, såsom en vetenskap målarbok eller en kupong bok kan de använda för extra recess eller hoppa över läxor för en dag. En elevs handgjorda present kan visas deras lärare hemma eller i klassrummet. En tankeväckande anmärkning skrivs till varje barn, är beskriver studentens bästa funktioner, också en gåva som hela familjen är säker på att skatt. För en lärare, är en anteckning från en student uppskattat. Anteckningen har inte vara lång, men det bör vara handskriven och omfattar ett personligt meddelande.

Skolmaterial

Skolan levererar arbete väl som en gåva för elever eller lärare. Lärare spendera ofta sina egna pengar på skolmaterial när de tar slut. Extra pennor, papper, limstift, hand rengörare eller ens ett presentkort till en hantverk butik finns alternativ. För studenter, kan gåva semester pennor och sudd och böcker vara både roligt och funktionellt.

Behandla väskor

Behandla väskor är en rolig present till elever eller lärare. Det är viktigt när du väljer en artikel för att behandla väskan, att ingen är allergisk mot något av objekten inuti väskan. Det är vanligtvis bäst att göra en treat påse som innehåller icke ätbara objekt, till exempel små leksaker, spel eller ett litet sortiment av badkar produkter eller kaffe prover. Använd din fantasi och sympatier och antipatier av klass och lärare som en guide.