mynewspapers.net

Presenter till nationella sjuksköterskor dag

Presenter till nationella sjuksköterskor dag


Nationella sjuksköterskor veckan firas årligen, påbörjas den 6 maj och avslutas den 12 maj, vilket är födelsedagen av Florence Nightingale, grundaren av modern omvårdnad. Nationella sjuksköterskor dag, även känd som National RN erkännande Day, som firas för att hedra de passionerade och hängivna män och kvinnor som är en integrerad del av det medicinska samfundet är alltid den 6 maj. Hedra de hårt arbetande sjuksköterskorna med innerlig gåvor som visar din uppskattning.

Litteratur

När hon inte på jobbet, hjälper till att rädda liv, kan hennes driftstopp spenderas njuter av litteratur. För hängivna sjuksköterskor som alltid vill bli mer kunniga i området medicin, köpa en prenumeration på en medicinsk journal, till exempel "New England Journal of Medicine." Hon kommer att kunna hålla dig uppdaterad på de senaste utrustning och förfaranden. För en fiction läsare, ge romanerna medical-baserade hon kan njuta av, som Peter Clement, "inquisitoren: en medicinsk Thriller."

Presentkorgar

Fyll upp en presentkorg med hjärtvänlig objekt, såsom frukt och natur spannmål snackbarer. Han kan ta en snabbfika mellan SKIFT. Ge honom en presentkorg med fina viner så han kan koppla av efter en hektisk dag. Inkludera gourmet objekt, såsom ost och färsk frukt som komplement till vinet. För sjuksköterskan som övar vad han predikar och gillar att bo passa, Fyll en korg med träningsutrustning, en stegräknare och ett par löparskor. Inkludera at-home Motion DVD och en mängd smoothie paket att hänge sig åt efter en träningsrutin.

Behandlar

Precis som alla andra, njuta av sjuksköterskor en ouppnåelig lyx. Presentera henne med hennes favorit kakor insvept i en dekorativ låda. Baka en sats av dubbel fyllda brownies eller choklad bit kakor hon älskar och placera dem inuti en cookie tenn. Köpa färdiga cookies online som kommer in muggar dekorerade med band och klistermärken.

Andra idéer

Om tillåtna, ha blommor eller ballonger sände till honom på jobbet. Han kan njuta av dem i hela den hektisk dag. Ge honom ett personligt kort ärende eller en färgstark sjuksköterskans namnbricka. Omvårdnad frimärken har en utskrift av en sjuksköterska cap eller medicinska tecken på en personal eller stång med en orm ringlad runt den.