mynewspapers.net

Presenter till kristna lärareAtt vara lärare är ofta en lång, otacksamt jobb. Visa din uppskattar ditt barns lärare eller din egen genom att ge dem en gåva; Du kan ge den precis innan vinteruppehållet, eller i slutet av skolåret. Lärare som är kristna är inte annorlunda i sin uppskattning av en tack gåva; de uppskattar anteckningar och godsaker så mycket som nästa läraren.

Böcker

Köpa en bok för klassrummet; många lärare vill ha nya böcker för deras student biblioteket, men har råd inte att förnya det ur deras lön. Köpa en som har ett bra moraliska budskap som eleverna kommer att njuta. Du kan också köpa en kristen lärobok eller hängivenhet för lärare. En bok skriven för lärare är lämpligt.

Bokmärken

Köpa ett bokmärke med en bibelvers skrivet på den. Om du inte hittar en med en bibelvers som du kan hitta en med bibliska citat eller del av en välkänd predikan. Om ditt barn är bra på konst, ha henne Rita en bild på en bit av kortet lager cut till bokmärke storlek; laminat bokmärket så det håller längre. Slå ett hål i toppen och gänga ett band genom toppen.

Godsaker

Baka några kakor eller brownies för lärare. De flesta lärare som hemlagade bakverk, så satt ihop en tallrik med godsaker. Se till att läraren inte har allergier mot något. Om du inte har tid att göra något, ta i en påse med godis eller låda med choklad. Se till att det är något hon inte har att dela med klassen.

Skolmaterial

De flesta lärare behöver extra skolmaterial i klassrum som budgeten inte tillåter. Om du vet vilka behoven är, köpa dem för lärare. Papper, pennor, färg och lim är alltid uppskattat. Om du inte vet vad läraren behöver i klassen, ge henne ett presentkort till en office - eller skola-supply store; läraren kan köpa skolmaterial som hon behöver på sin egen tid.