mynewspapers.net

Presenter till idrottslärareVarje år runt semester, spänna lärare sig för angrepp av present-ger. Föräldrar sluta ofta inte för att tänka att många gåvor tenderar att vara värdelös och skapa en massa trassel. När du ger en gåva till en gymnastiklärare, tänka på saker de kan njuta av och använda relaterade till fysisk kondition men det kommer inte att behöva flyttas inlagrats eller skrotade för att göra rum för fler presenter. Gåvor som kretsar kring en upplevelse eller är ömtåliga är bra val.

Biljetter till ett spel

Många idrottslärare tränare också en sport. Med all sannolikhet är det en sport de brinner. Ta reda på lärarens favorit sport team och, om de inte redan har abonnemang, överväga biljetter till ett spel. Om det är utanför din prisklass, prata med föräldrar till några av de andra barnen i klassen om att gå i tillsammans som en grupp. Om hela klassen blir inblandade, kan läraren hamna med mycket fina platser.

Presentkort till en sportaffär

Vissa skolan budgetar tillåta bara inte lärare att få allt de behöver för att köra sin klass. Idrottslärare i allmänhet har massor av utrustning: olika typer av bollar för sport, fladdermöss, nät, klättring repen, etc. Beroende på skolans budget, kan ersätter några av dessa objekt försummas i flera år. Ett presentkort till en sport bra butik kan gymnastiklärare antingen att få något de vill ha för sig själv eller att sakta arbeta på att ersätta några av de utslitna objekt från gymmet. Detta är en annan gåva som fungerar bra om föräldrarna till flera studenter gå in tillsammans på den.

Presentkort till en hälsosam restaurang

Idrottslärare, men inte alla hälsokost nötter, tenderar att vara ganska medveten om hälsa, kost och motion. Om de är i god fysisk kondition, de är medvetna om hur mycket vad du äter påverkar dina muskler till fett nyckeltal. Även godis och kakor är lämpliga presenter till andra typer av lärare, kan PE lärare (liksom hälsa lärare) vara alltför hyper-medveten av näring till fullo njuta av gåvan. Överväg istället ett presentkort till en friskare restaurang som en favorit deli eller tunnelbana.

Icke-monetära gåvor

Vissa familjer har inte råd att köpa presenter till alla lärare, eller någon lärare, och ofta kan känna vänster eller skäms de har inget att ge. Idrottslärare kan spela en viktig roll i barnets självkänsla som barnet får bättre kondition och sport färdigheter. Ett meningsfullt brev från studenten säger PE läraren hur mycket deras hjälp i klass eller med sport uppskattas kan vara precis lika värdefulla gåva som alla objekt eller present kort. Och Bonnie Cullison, ordförande i Montgomery County Education Association, "en not till den huvudansvarige berömma en lärare är välkomna, samt kan hjälpa dem i deras professionella väg."