mynewspapers.net

Presenter till Golden Jubilee bröllopOm en bröllopsdag, är en golden jubilee ett firande av 50 års äktenskap. Detta är ett halvsekel prestation för par som har lyckats inte driva varandra vansinne och kanske även fortfarande innehar händer då och då. Tiden är dyrbar och så är guld, så guld är lämpligt material att ge någon på en 50th bröllopsdag, även om detta inte innebär nödvändigtvis att gåvan måste vara dyrt.

Smycken

Guld smycken är en klassisk golden jubilee årsdagen gåva. En personlig smycken är extra speciell. Till exempel ett halsband kan symbolisera kvinnans favorit blomma och mannens manschettknappar kan bära en personlig inskription. Ett alternativ till smycken är ett guldmynt, som paret kan visa. Ett ovanligt sätt för inslagning denna gåva är att placera massor av guld-omkullkastar täckt choklad mynt ovanpå den riktiga guldmynt. Om de har barnbarn, kan paret sedan dela ut falska guldmynt till barnen, så alla ingår i firandet.

Gold husgeråd

Vissa par älskar att ha dyra crystal ware och ornament. Dessa par kanske uppskattar en uppsättning vinglas gränsar i guld för årsdagen eller en vas eller vin karaff. Alternativt kan en familjemedlem ge dem en guld ram med en bild av den utvidgade familjen inuti. Ett annat alternativ för en guld gåva är en guld prydnad, som en klocka eller en skulptur av ett par.

Guld men inte guld

I stället för smycken eller guld-trimmade minnessaker, kunde en gåva köpare tolka ordet "guld" att köpa en annan sorts gåva. Till exempel kan en djurvän som ett par guldfiskar som hon kan hålla i sitt vardagsrum som en påminnelse om årsdagen. En golden retriever valp, är dock förmodligen en dålig idé för människor i deras sjuttiotalet. De har rätt till deras lugn och ro efter en livstid av hårt arbete.

Resor

Istället för ett fysiskt närvarande är ett annat alternativ för årsdagen golden bröllopsgåva en semester. Till exempel om budgeten kan sträcka till det, en semester till Australian Gold Coast kan vara lämplig för ett par som gillar sandstränder och regnskogen promenader. Alternativt, om paret föredrar att bo närmare till hem, kanske en helg på en guld berg eller guld Creek passa räkningen. Semestrar som involverar guldvaskning faktiska är också ett alternativ för ett par som gillar aktivitet semester.

Aktier

För en äventyrliga twist på temat guld, kan en andel i en guldgruva vara lämpligt. Ett par som är bra med sina pengar kan vilja få detta token av lyx som kan också löna sig för dem om aktiekursen stiger.