mynewspapers.net

Presenter till far-och morföräldrar från barnbarn

Presenter till far-och morföräldrar från barnbarn


Emot ens den minsta gåvan från en sondotter är speciell för de som älskar henne. Presentera gåva till hennes morföräldrar ger barnet möjlighet att uttrycka hur viktiga de är för henne. Barnet kommer att njuta av att sätta några kreativa tankar till hennes gåva och projekt är kul för henne att göra.

Minnesbok

Göra en professionell "skryta book" med hjälp av datorn och Internet. Ladda ner dina favorit bilder av dig själv (eller din dotter, om hon är den som vill ha en gåva för sina morföräldrar) till en av flera webbplatser som publicerar fotoböcker. Webbplatsen kommer att automatiskt ordna bilderna i en inbunden bok. Mor-och farföräldrar kommer skatt detta genom åren. Och om det är en gåva som du gör för din dotter att ge dem, hon kommer vara stolt över det också.

Stepping stone

Dina mor-och farföräldrar kan visa konkreta språngbrädor i trädgården. Kit finns i hobbybutiker som gör detta projekt lätt att göra. Blanda cement enligt instruktionerna och häll det i formen som levereras i en sats. Placera din handavtryck i våt cement och skriv ett ord eller två med en pinne. Om du hjälper ett barn att göra detta för hennes farföräldrar och hon är för ung för att skriva, hjälpa henne att skriva XOX. Du kan lägga till platt-backed kulor till ytan medan cement är fortfarande vått. Detta är ett roligt projekt som kommer att bli en omhuldade present till mor-och farföräldrar.

Konst

Far-och morföräldrar ta stolthet i en sondotter konst. Måla dem en bild eller kasta en pott speciellt för dem. Om du hjälper ett barn att göra detta, förse henne med några markörer och papper och låt henne skapa hennes mästerverk. Köpa en kommersiellt cut matta och en ram med glas. Frame ritningen för mor-och farföräldrar ska visas. Ett alternativ är att ha barnet göra en liten ritning och sedan plasta den. Limma fast en magnet på baksidan så att den kan kopplas till kylskåpet eller ett arkivskåp.

Tid väl spenderad

Kanske är den mest omhuldade gåva som en sondotter kan ge till sina morföräldrar tid med dem. Om hon är mycket ung, kunde hon ha lunch med dem på sin favorit hamburgare plats. En äldre barnbarn kunde förbereda lunch för dem eller ta dem ut till en restaurang. Ett annat alternativ är att göra kuponger som kan lösas in för en eftermiddag av sysslor eller en kväll tillbringade tittar tillsammans på en egen film med popcorn.