mynewspapers.net

Presenter till en trafiklärare

Presenter till en trafiklärare


Drivande instruktörer jobbar hårt för att garantera eleverna blir de bästa förarna kan de vara. Detta hårda arbete och engagemang är värt beröm i slutet av handledning under året. För att visa din uppskattning för din trafiklärare, köpa eller skapa en tankeväckande gåva att ge till din instruktör att bevisa att köra instruera inte är alltid ett otacksamt jobb. Även om din instruktör är förälder, han kommer också att uppskatta en tankeväckande gåva.

Kör leveranser

Köra instruktörer kommer att uppskatta gåvan att driving varor, såsom clipboards, pennor, luftrenare, klädslar, golvmattor och andra förnödenheter som de vanligen använda coach med. Ett roligt sätt att presentera gåvan att instruktören är att placera flera drivande artiklar tillsammans i en korg. Du kan även ha olika medlemmar av den drivande klass Köp en liten artikeln och sedan presentera alla objekt tillsammans som en stor gåva. Detta hindrar personer från att bära hela kostnaden för en stor present och alla gruppmedlemmar att uttrycka sin uppskattning.

Tackkort

Den bästa presenten till en drivande coach är en innerlig anteckning som uttrycker alla tack och uppskattning som drivande studenten har för instruktör. Försök att nämna så många detaljer som möjligt, till exempel hur instruktören hjälpt dig behärska en svåra körteknik eller höll du från sluta när du känt avskräckt. Tack konstaterar alltid gör stora gåvor eftersom inte bara är det meningsfullt att instruktören budskapet, det är inte fråga om hur du lagrar artikeln efteråt. Trafiklärare kan enkelt lagra många anteckningar utan att behöva ordna något rum i hennes hus.

Ätbart

Ätbart också göra underbara presenter för körning instruktörer. Upptäck vad instruktören föredrar att äta. Om hon har hälsosamma snacks och sedan köpa energi barer, hälsosam smoothie mixar eller en fruktkorg. Om instruktören hänger sig åt tillfällig skräpmat, sedan köpa några av hennes favorit snacks för en söt eller salt behandling. Som med ett tack meddelande, är den bästa sidan om denna gåva att trafiklärare inte har oroa uppfinnande en lagringsplats för ätbara presenter. Ett trevligt vin eller andra dyra dryck är också en tankeväckande gåva.

Sentimentala eller söta presenter

För en mer cutesy rutt, köpa en statyett av en bil eller person som kör, en T-shirt prisa drivande instruktörer eller några andra objekt som är kopplat till bilar och bilkörning. Många butiker erbjuder specifika, tematiska gåvor och körning är inget undantag. Hitta en drivande Christmas ornament, bild, plack eller handdukar att ge till instruktören. Anpassa gåvorna för att öka omtanke av gåvan.