mynewspapers.net

Presenter till en pappas flicka

Presenter till en pappas flicka


Även om flickor älskar vanligtvis både sin mor och far, har några tjejer helt enkelt en stark, särskilda band med sina pappor. Dessa flickor kallas vanligen "daddy's girls." Om gåvan kommer från hennes far, mor eller någon annan, finns det massor av roliga, söta Gåvaidéer som är perfekt för en pappas flicka.

Far-dotter tid

För en flicka, eller ens en vuxen kvinna, som älskar sin pappa, det finns ingen bättre gåva än tid tillsammans. Så ge henne en gåva som hjälper henne spendera tid med sin far. Exempelvis köpa dem båda flygbiljetter till någonstans de har aldrig varit, men har alltid velat åka. Kanske hon gillar att göra saker som han pappa älskar. I så fall kan köpa dem ett par biljetter till en baseballmatch så att de kan titta på sport och äta korv tillsammans. Ge henne ett nytt fiskespö som hon kan använda när hon åker till den lokala sjön med sin far.

Kläder

Detta är en särskilt söt present till en baby eller ett litet barn. Ge henne "daddy's little girl" kläder. Du kan hitta T-shirts eller baby onesies med ordstävet. Alternativt, gå med en haklapp som har en söt budskap om fäder och döttrar på den. För en mer elegant gåva, överväga en trevlig, lacy klänning för henne. Har framsidan broderad med "daddy's little girl" eller en annan säga, som "Jag älskar min pappa."

Picture Frame

Ge henne en bildram. Hitta en i ett varuhus eller online som redan står "daddy's little girl" eller något liknande på den. Om du inte kan hitta en, göra en själv. Välj ett vanligt trä fotoram från en farkost butik. Måla den rosa, eller en annan färg som du vet att hon älskar. Högst upp på ramen, måla orden "daddy's little girl" eller "far och dotter" eller något annat. Välj ett foto av henne och hennes far, och placera den inuti ramen.

Smycken

Denna gåva är ett bra alternativ för en äldre tjej eller en kvinna. Markera en bit av smycken som alltid kommer att påminna henne om hennes far. Du kan gå med en ring, armband, halsband eller örhängen som har både henne och hennes fars födelse sten. Alternativt kan du ge henne en medaljong och placera båda av deras bilder inne. Du kan också ha halsbandet graverade med deras initialer.