mynewspapers.net

Presenter till en första nattvardenEtt barns första kommunionen är första gången de tar Nattvarden, som erkänns som Kristi kropp. Katoliker och andra kristna tror att detta är den verkliga förekomsten av Jesus--livets bröd. Detta är första gången barnen delta i sakramentet. Barn går igenom förberedelser i form eller religiös utbildning att förstå vikten av detta sakrament. Denna mognad i barnets andliga liv är ofta märkta med gåvor från vänner och nära och kära.

Krucifix

En vägg eller stående krucifix kan graveras med barnets namn och datum för den första nattvarden. Ett krucifix som ett halsband är ett populärt val för flickor. Detta är ett speciellt minne av denna händelse. Unga flickor får också bära krucifix tillsammans med deras första Nattvardsgång outfit.

Rosenkransen och bönbok

Rosenkransen är en traditionell gåva ges och åtföljs ofta av en massa bönbok som inkluderar alla böner talat under massa. Bönbok massa gör att barn som får första nattvarden för att följa med och delta fullständigt i mässan. Rosenkransen ges ofta i en Rosenkransen eller påse för säker förvaring. Här du kan graveras för att göra det personliga till mottagaren.

Bibeln

En bibel är en traditionell första Nattvardsgång gåva är att ge. Nära vänner till familjen barnets ger ofta detta alternativ. En bibel kan graveras eller hålla en personlig inskription. En bibel är också en lämplig present till en pojke eller en flicka. Någon utanför den katolska tron kan ge Bibeln, liksom...

Plack

En platta med ett krucifix, är bilden av Jesus eller några andra religiösa skildring en speciell present till ett barn som får sin första Nattvardsgång. En platta kan graveras med barnets namn och datum för hans första nattvarden. En platta är anslår för en pojke eller flicka och kan komma med ett stativ att sitta på en byrå eller hylla, eller vara placerade hänger på väggen.