mynewspapers.net

Presenter till en äldre brittisk kvinna

Presenter till en äldre brittisk kvinna


Enligt folkräkningen 2001 Storbritannien är Storbritannien hem för mer än 11 miljoner äldre människor. 9,280,000 av dessa människor bor i England. En 1999 Världshälsoorganisationen studie uppskattade att Storbritanniens befolkning av människor 60 och över kommer att stiga med 40 procent inom 18 år. Denna växande äldre befolkningen förtjänar att bli omhändertagna och omhuldade. Om du vet en äldre brittisk kvinna och du vill ge henne en present, finns det många utmärkta val som hon kommer att uppskatta.

Mat och trakteringen

Köpa en uppsättning av brittisk stil choklad, som till exempel en Cadbury. Leta efter engelsk stil kola också. Äldre brittiska kvinnor kommer inte bara att uppskatta sötsaker, men de kommer också att gilla det du köpte dem bara för henne. Erbjuda sin traditionella brittiska livsmedel, som fish and chips, Cornish bakverk och bagatell. Eller ta ut henne på middag på en restaurang eller pub.

Teservis

Tedrickande har varit del av brittisk kultur sedan 1600-talet. Enligt rådet i Storbritannien te dricker 65 procent av britterna te dagligen, att lägga till upp till 165 miljoner koppar per år. Köpa en engelsk teservis med krämer, tallrikar och socker. Leta efter respekterade varumärken te som Typhoo och Twinings i London. Detta kommer att stärka hennes te dricka erfarenhet.

Filmer

Köpa DVD säsong uppsättningar av kvinnans favorit vintage brittiska TV visar, till exempel "Medborgaren Svensson" eller "Only Fools and hästar." En samling av filmer kommer att göra susen också. Kanske kan du köpa klassiska brittiska filmer som "The 39 Steps" eller "Triumfens ögonblick." Med hennes favorit filmer och TV-program till hennes förfogande kommer att hjälpa påminna kvinnan i hennes ungdom, särskilt om hon bor själv eller sällan ser nära och kära. Titta på filmer med henne då och då för att hålla henne sällskap.

Böcker

Köpa kvinnan ett urval av klassisk brittisk litteratur. Välj en samling av Shakespeares pjäser, som "Macbeth" och "Romeo och Julia." Överväga dikter av Rudyard Kipling. Kanske välja romaner av Charles Dickens "Oliver Twist" och "Pickwick Papers". Du har ett brett utbud av historiska brittiska arbeten att välja mellan, varav många hon kommer uppskatta.