mynewspapers.net

Presenter till en 35-årig kvinna

Presenter till en 35-årig kvinna


En 35-årig kvinna är allmänt upptagen med sina barn eller karriär. Detta tenderar att vara en särskilt hektisk och stressig tid i en kvinnas liv med lite tid för sig själv. Ett välkommet avbrott i hennes rutin skulle vara en tankeväckande gåva från de människor som befinner sig närmast henne.

Spadag

En dag bort från arbete eller barnen skulle vara en trevlig paus från hennes tröttsamt schema. Ge henne ett presentkort för en dag på spa. En avkopplande dag att vara bortskämd är en gåva som hon skulle uppskatta. Ett annat tillvägagångssätt skulle vara att behandla henne till en manikyr eller en massage. Du kan inkludera en korg med spa artiklar som hon kunde njuta av hemma. Det kan omfatta aromatiska badsalt, badkar kudde och en aromterapi ljus.

Fashion

Välj ett objekt som kompletterar hennes livsstil. Om hon är atletisk, kanske en outfit för arbetande ute behaga henne eller ett par winter skidhandskar om hon tillbringar tid i backen. En pashima skulle vara ett bra val för karriär kvinna, eller en skräddarsydd blus att bära för att arbeta skulle avnjutas. För mamma som arbetar hemma, överväga en tröja eller byxor. En ny plånbok eller en snygg handväska uppskattas av alla kvinnor.

Blommor

En bukett 35 rosor i firandet av varje år är en imponerande gåva. Buketter levererade från en florist är allmänt ordnade i billiga generiska vas. Göra gåvan mer speciell genom att köpa en modern kristall vas för blommorna. Detta kommer att ge mottagaren en gåva som varar långt efter blommorna är borta. Nejlikor är ett annat val av prålig och festlig blommor.

Vin

En korg med vin skulle vara en trevlig gåva. Välj ett par flaskor vin, en vit och en röd. Ordna dem i en korg som du har fodrad med färgat mjukpapper. Lägg till två vinglas och lite gourmet choklad. Inkludera ett litet blomsterarrangemang i korgen för mer färg. Wrap korgen med cellofan och bifoga en stor florist båge för en festlig presentation.