mynewspapers.net

Presenter till dina bästa tjejkompis

Presenter till dina bästa tjejkompis


En gåva till en speciell kvinnliga vän i ditt liv kräver ofta lite ansträngning, men en sentimental presentera att betyder mycket att ni båda kommer frågan mycket mer än den gåvans värde. Om det görs rätt, kan det sluta som en värdefull token som kommer att pågå under lång tid.

Inramade fotografi

Ta tid att hitta en gammal eller meningsfull bild av två av du och sedan ha den placerad i en elegant ram kan betyda mycket för den bästa flickan i ditt liv. Du kan även ge en särskild anteckning på baksidan av fotot eller på själva ramen att påminna personen för tillfället.

Presentkorg

Skapa en custom-dekorerad presentkorg fylld med några av din väns favorit saker, till exempel godis eller kakor. Det gör för en trevlig gåva och visar att du bryr dig tillräckligt för att veta vilka saker hon gillar mest.

Mediaspelare med låtar

Köp en iPod eller en annan typ av media player och ladda den med din väns favoritlåtar. Gåvan kommer att bli något hon kommer att använda hela tiden, och hon kommer att vara rörd att du känner henne väl nog för att plocka en låtlista som hon skulle njuta.

Personliga objekt

Objektet beror på personen, men individanpassning kan betyda mycket. Om hon är religiösa, kanske köpa henne en personlig kors med en bibelvers. För en mer praktisk gåva, anpassa en filt med hennes initialer.

Gåva-token

Ett presentkort kan vara en genomtänkt alternativ. Uppmärksamhet till vilka butiker hon talar om eller har shoppat i. Plocka rätt butiken är gåva meningsfull.