mynewspapers.net

Presenter till Cheerleaders & Cheer mammor

Presenter till Cheerleaders & Cheer mammor


Cheerleaders är kända för sin Ande och energi, så en present till cheerleader i ditt liv bör återspegla samma. Föräldrar till cheerleaders har oftast samma hög energi och pigg strategi för att främja deras cheer-barn, så en gåva att hjälpa dem att stödja laget, eller helt enkelt en tack gåva för att alltid vara där, skulle vara ett lämpligt val.

Tote påsar

Som cheerleaders ofta reser till spel eller cheerleading tävlingar, skulle en snygg väska till tote hennes cheer redskap i vara bra. Välj ett i hennes favoritfärg, hennes landslagets färger eller med hennes namn broderat på det. Knyt färgglada band till påsen i hennes team färger för en dekorativ touch. Placera några användbara saker i väskan som en vattenflaska, bärbara spegel för röra upp smink, hårspray, hårspännen och en handduk.

Make-Up produkter

Cheerleaders använder ofta ljusa och gnistrande make-up för cheer händelser, så en ny make-up kit skulle vara en kul samt användbar present till henne. Välj en matris med ögonskugga färger och glitter skuggor samt sprayer. Ofta en cheerleader kommer att lägga till ett stänk av löst glitter till hennes hår också för vissa extra gnista. Lägga till några nya hår band i hennes team färger och värma upp svett kostym för praxis.

Presenter till mamma

Heja mammor är alltid där i publiken att uppmuntra och stödja deras cheerleader som truppen och team. Välj en gåva som kan hjälpa henne att visa sitt stöd, som en "Cheerleader mamma" T-shirt, eller en team skjorta eller tröja. Göra henne känd för alla på vägen som en cheerleading fläkt med en cheerleader bildekal. Ta ett foto av dottern cheerleading och placera den i en foto innehavaren nyckelkedja, så hon alltid att bli påmind om sin muntra lojaliteter.