mynewspapers.net

Presenter till barn antagandet

Presenter till barn antagandet


Adoption av ett barn är ett speciellt tillfälle, besläktad med ger födelse till en ny bebis. Om ett par som du vet adoption av ett barn, kommer du förmodligen vill presentera dem med en gåva som du skulle alla nyblivna föräldrar. Omväxlande, om ett barn vet du får antas, kan du ge honom något att hjälpa honom att börja sitt nya liv rätt.

Minnesbok

Ge nya föräldrar eller ett nyligen antagna barn en tom minnesbok. Boken innebär en nystart. Föräldrar och barn kan fylla boken tillsammans med foton, minnen och kopior av handlingar som antagits, så att när det adopterade barnet växer upp, han har ett register över sitt liv, inklusive Detaljer för adoptionen. För ett äldre barn som håller på att antas, köpa två liv böcker: en för barnet till katalogen minnen från sitt förflutna och en att sätta nya minnen.

Smycken

En mor-dotter armband med samverkande hjärtat delar eller en far-son Dogtag med ett särskilt meddelande, kommer att göra både föräldrar och barn känner att de är avsedda att vara tillsammans, även om de inte är biologiskt släkt. Nya adoptivföräldrar kan också uppskatta en tre-sten hängande eller ring, med både föräldrarnas birthstones och barnets MÅNADSSTEN i mitten.

Nödvändiga objekt

Adoptivföräldrar har vanligtvis inte baby duschar som förväntar sig föräldrar göra. Som ett resultat, har de ofta att köpa allt de behöver på egen hand, från bilbarnstolar och barnvagnar till nappflaskor och kläder. Visa att du ser deras resa till antagande varje bit så autentiska som en blivande modern graviditet genom att presentera adoptivföräldrar med gåvor som de faktiskt behöver.

Kulturella gåvor

Med många adoptivföräldrar idag adoptera barn från länder och kulturer än den egna, kan nya adoptivföräldrar uppskatta en gåva som hjälper dem att skapa en länk till sina adoptiv barn till deras kulturer. Exempelvis föräldrar adoption av ett barn från Guatemala kan uppskatta en kokbok med rätter från Guatemala, eller baby böcker som kommer att hjälpa dem lära sitt barn lite spanska om han en dag vill besöka sitt hemland.