mynewspapers.net

Presenter till Baby tvillingpojkar

Presenter till Baby tvillingpojkar


Enda som är sötare än en pojke är två baby pojkar. För att fira födelsen av tvillingpojkar välja från en mängd olika suvenir artiklar och personliga gåvor. Matchande kläder, anpassade utformade accenter för förskolor, och minnen som kommer att bli fina minnen är en underbar start.

Namnet betyder utskrifter

En bedårande gåva idé för baby tvillingpojkar är inramade namn menande utskrifter för deras plantskola. Ramar kan vara personligt utformade i barnkammaren-färgade mönster och kan visa upp den första inledande, fullständiga namn och innebörden av varje pojkens namn, såsom de som erbjuds på PersonalizationMall.com. Detta är ett utmärkt sätt att Visa likheter och skillnader mellan de tvilling-bröderna.

Personliga tröjor

Om du vill ta din lilla en ut på stan i stil, är den perfekta presenten att matcha personliga tröjor. Tröjorna kan vara den samma eller de kontrasterande färger och var har det barnets namn broderat på framsidan. Detta är ett perfekt objekt att bära för en familj foto eller att införa små till dina närmaste vänner. När Tvillingarna växer, kan tröjorna också sparas som en minnesvärd suvenir.

Double Trouble

Pojkarna få matchande Sparkdräkt för kryper runt huset i total komfort. En Sparkdräkt med ett twin-meddelande--såsom personlig Double Trouble fleece Sparkdräkt erbjuds av personliga skapelser--skulle göra en perfekt present. Detta vita, bomull fleece Sparkdräkt är även utformad med barnets eget namn.