mynewspapers.net

Presenter till andra klass studenter från en lärare

Presenter till andra klass studenter från en lärare


Fira dina elever är en viktig aspekt för att få deras respekt och tillgivenhet. Andraklassare är mycket lättpåverkade och älskar att spela och firas. Presenttips till andra klass studenter från en lärare är oändliga men det finns några som är säker på att göra intryck på eleverna. Andra klass presenter behöver inte bli dyrt eftersom de flesta Andraklassare kommer att uppskatta något utöver vanligt. Du kan bo som grundläggande eller kreativ som du vill när att ge gåvor till dina elever.

Ett parti

En fest och ge bakverk till din andra klass klass. Du kan göra ett stort ark tårta, cupcakes eller cookies och ha en fest fest. Dekorera klassrummet innan eleverna kommer dit med ballonger och serpentiner. När de kommer fram kommer de vara nyfikna och entusiastiska över vad de ser. Låt dem veta att dagen är om att fira dem. Berätta för eleverna hur stolt du är av dem, hur mycket du tror på dem och den inverkan de har gjort på ditt liv. Du kan också ha några spel och priser tillsammans med mat och dryck.

En lärande gåva

En gåva som uppmuntrar till inlärning är en smart sak att ge Andraklassare. En bok att uppmuntra studenter att läsa för nöjes skull. Köpa samma bok för varje elev som kommer att lära dem något samtidigt som de är roligt att läsa. Pussel är också bra lärande presenter till Andraklassare. Om du har ett foto av klassen, du kan ladda upp den på en fotosida och ha egen pussel skapad med klass bild. Pusslet kommer att vässa elevernas problem lösa färdigheter och de kommer att bli förvånad över att se deras foto på den.

Skolmaterial

Ger skolmaterial i gåva påsar. Du kan ge pennor, papper och andra lärande instrument i en presentpåse. Den gåva väskan kommer att barnen känner att de får en riktigt cool present och sedan när de öppnar det, de kommer att uppmuntras att göra bra i skolan. Denna typ av gåva är bra för föräldrar samt eftersom det minskar behovet av att köpa vissa skolmaterial. Du kan hitta grundläggande skolan levererar till djupt rabatterade priser under vissa tider av året, som hjälper göra denna gåva prisvärd.