mynewspapers.net

Presenter till äldre släktingar

Presenter till äldre släktingar


När du väljer genomtänkta presenter till äldre släktingar som dina morföräldrar, överväga någon utfrågning, hälsa och rörlighet frågor de kan ha. Visa hur mycket du bryr dig om dem genom att plocka presenter som gör deras liv enklare och bekvämare. Unna din farmor och farfar handplockade objekt för morföräldrars dag, deras födelsedagar, helgdagar eller som tack gåvor.

Stående Skärmförstoraren

Om din mormor har problem med synen, överraska henne med en stående förstoringsglas som kommer att förenkla hennes dagliga uppgifter. Förstoringsglaset har en viktad bas står att förhindra halka och glida. Välja en stor 2 x förstoring med en utdragbar arm, vilket gör att objektet ska placeras på olika höjder och vinklar. Mottagaren kan ange stående förstoringsglaset på hennes hantverk tabell medan du arbetar med scrapbooking och sömnadsprojekt, på köksbänken att hjälpa att läsa receptkort eller ett sminkbord medan grooming hennes naglar. Välj ett förstoringsglas med ett silver, guld, svart eller vit bas beroende på din mormors heminredning preferenser.

Trädgården Caddy

Behandla en trädgårdsarbete morfar en bekväm manuell eller motordriven caddie för sin födelsedag eller som en semester gåva. En trädgård caddie kommer att tillåta honom att tenderar till sina anläggningar i komfort. Trädgården caddies är idealiska för äldre släktingar som lider av artrit, eftersom de hjälper med alla jobb som kräver huk och knästående. Välj en tålig caddie med en tunga stålrör ram och luftfyllda gummidäck. Många caddies har lastkapacitet 136 kg och funktionen 360-graders roterbart stolar. Caddie kommer att hjälpa din morfar att nå växter i sin trädgård eller växthus och verktyg på garage hyllor.

Spelkort

Glädja kort-spelar äldre släktingar med spelkort och tillbehör som plats för personer med syn-och rörlighet. Om dina morföräldrar värdparter vanliga kort, behandla dem till artiklar som kommer att göra sin favorit hobby ännu roligare. Välj en standard kortlek med 52 spelkort med överdimensionerade print och stora, 1 och ¼-tums siffror och bokstäver. Plocka en högkvalitativ kortlek med tung konstruktion och en långvarig linne finish. Komplett gåvan med spelkort innehavare som kan vara handhållen eller på ett bord. Varje hållare rymmer upp till 15 kort och har en inre liner som jämnt utrymmen korten apart.