mynewspapers.net

Presenter till äldre pappor

Presenter till äldre pappor


Din äldre pappa är osannolikt att berätta vad han vill som gåva, i något. Kanske har din pappa under sin livstid ackumulera objekt så att det finns inga materiella objekt som han behöver. Som din pappa blir äldre kommer han att uppskatta presenter av nostalgi, funktion och din tid mer än någonsin.

Nostalgisk musik och videor

Äldre män spenderar mycket tid att minnas och reflektera över sitt förflutna. Din pappa är att uppskatta en gåva som påminner honom om sina yngre dagar. Köpa honom en CD med musik från hans favorit band eller musik era. CD samlingar omfattar sammanställningar av musik från ett år eller tio år som kommer att hjälpa din pappa minns en stund i sitt liv. Du kan köpa videoklipp som demonstrerar pop kultur och historiska händelser i ett år eller hela årtiondet. Du behöver inte spendera pengar på denna typ av gåva. Du kan bränna honom en CD av hans favorit musik eller radioinspelningar från olika perioder i hans liv. Om du har gamla familj videor, kan du skapa en DVD att fungera som en tidslinje över hans liv speciella händelser. Du far kan njuta av en Reminiscing frågesportspel med frågor från 1950-talet till 2000-talet.

Stort Print gåvor

Eftersom människor ålder, deras syn. ibland misslyckas dem. Om din pappa har problem med sin vision, ge honom hans favoritbok i stor stil så det är lättare för honom att läsa. Du kan också hitta stora tryckta kalendrar, spelkort, adressböcker och pussel böcker att hjälpa din pappa. Kanske det finns något han har svårt att se men du hittar inte den för inköp i stor stil, till exempel bön. Ta dig tid att transkribera din fars favorit böner och skriva ut dem i ett större teckensnitt. Laminat den nya korten för att hålla honom i år framöver.

Tid och tjänster

Ibland är mer än materiella gåvor, vad din pappa vill ha från dig din tid eller hjälp med en uppgift. Istället för att köpa honom en annan artikel som han inte behöver, ägna en lördag för att sitta och läsa med din pappa, lyssna på hans berättelser, ta honom till hans favorit lokal restaurang eller planerar en semester att hans favorit destination från sitt förflutna. Din pappa kan inte utföra grundläggande uppgifter som kratta löv eller rengöring hängrännor, så kan du erbjuda att hjälpa honom att slutföra dessa aktiviteter. Din pappa kommer säkert vara tacksam för din hjälp och uppskattar den tid tillsammans mycket mer än om du köpt honom en ny slips eller tröja.