mynewspapers.net

Presenter till äldre mödrar

Presenter till äldre mödrar


Kan vara svårt att köpa presenter till äldre. De har samlat de flesta av de generiska gåvorna och du har nog uttömt alla idéer som du kan tänka dig. Din mamma har förmodligen redan henne dela av köksutrustning, fotoramar och smycken. Det är säkert att säga att hon förmodligen inte behöver några nya kläder, heller. I stället lagt en tanke till presenter som kommer att ge en välbehövlig bekvämlighet i hennes liv. Överväga att ge hennes saker du kan njuta av tillsammans eftersom hon uppskattar den extra tid spenderas med dig.

Bekvämlighet

Gör din mammas liv lite enklare genom att få henne något hon kan använda dagligen. Överväga en burk öppnare eller en talande skala. Om hon hade problem med att se mindre nummer, få henne en fjärrkontroll eller en telefon med större siffror.

Skämma bort henne

Köp din mamma en ny back och nackkudde eller en fullängds back massager. Fotbad också gör stora gåvor för äldre och är något som de kan använda medan de tittar på TV eller vika kläder.

En utekväll

Ta din mamma för en utekväll. Bjuda henne på middag på hennes favoritrestaurang. Detta kommer att ge henne en anledning att se hennes bästa och få henne ur huset för en kväll. Hon kommer att älska den friska luften och företag som du ger henne.

Scrapbook

Skapa en klippbok för din mamma. Börja med bilder av minnesvärda tillfällen från när du var yngre. Innehålla bilder av din födelse, första dagen i skolan, födelsedagar, mors-firandet och semester parter. När du besöker henne på hennes födelsedag, ta några fler bilder för henne att inkludera i slutet av sin klippbok.

Hyra en hushållerska

Anlita någon som kan hjälpa rengöra din mammas hem en gång i veckan. Hitta någon som kommer att fungera med din mamma att utföra uppgifter utan att göra henne att känna sig obekväm. Till exempel, om din mamma föredrar att tvätta sina egna kläder, kan hushållerskan ta på maträtt tvätt tullar och damning istället.

Böcker på CD

Om din mamma njuter av behandlingen, köpa hennes böcker på band. Detta kommer att göra det mer bekvämt för henne om hon har svårt att läsa böcker. Hon kan också lyssna till dessa när de utför hushållssysslor, stickning eller bara koppla av på sin favorit stol.