mynewspapers.net

Presenter för barn 6-9 år gamlaNär att ge gåvor till 6 - till 9-åriga barn, är det viktigt att välja åldersanpassad gåvor för varje skede av tillväxt och utveckling. Det är också nödvändigt för dig att överväga barnets intressen och pedagogiska, känslomässiga och fysiska behov. Mest av allt, är de bästa gåvorna de som visar din ersättning för barnet.

Athletic gåvor

Många gåvor för preteen barn fokusera på stillasittande aktiviteter som TV-spel och TV. Att främja kondition och hälsa, några av de bästa gåvorna för 6-9-åringar fokus på friidrott och utomhusaktiviteter. Dessa kan inkludera cyklar, inlines, tennisracketar, geocaching GPS-sökare och medlemskap i lokala ungdomsgårdar vandring.

Pedagogiska presenter

För att väcka barnens intresse för lärande, ge dem en gåva av praktisk utbildning. Ge unga forskare en teleskop, Mikroskop eller kemi uppsättning. För ungdomar intresserade av behandlingen, ge dem en uppsättning åldersanpassad romaner eller en tom journal för dem att skriva egna bok. Ta barn intresserade av historia till en museum, inbördeskriget battlefield eller hjälpa dem börja forska deras släktträd.

Musikaliska gåvor

Många barn börja lära sig ett instrument mellan 6 och 9. Ge unga musiker en samling av CD-skivor av deras favorit musiker eller köpa dem biljetter till lokala Symfoniorkestern eller andra konsert.

Konsthantverk presenter

Många barn tar stolthet i att skapa konst och hantverk projekt för deras familjer och vänner. Du kan uppmuntra sin kreativitet genom att ge dem konst leveranser eller craft kit som en gåva. Dessa kan inkludera vänskap armband kit, modell flygplan eller bil kit eller garn för virkning och stickning.