mynewspapers.net

Preplanned blomma trädgård idéerPlantera en trädgård förenklas när du följer en preplanned blomsterträdgård. Låt experter att sätta ordentlig växterna tillsammans för att passa dina specifika önskemål och behov. En gård som får full sol kräver till exempel olika växter än en skuggig trädgård. Ta bort gissningsleken från trädgårdsskötsel och par växter med rätt följeslagare genom att följa en plan.

Stiftelsen trädgård

Preplanned blomma trädgård idéer


Stiftelsen trädgårdar bör förbättra utseendet på ditt hem. En preplanned blomsterträdgård för detta område innehåller en blandning av brett blad vintergröna buskar som blackbird euphorbia, photinia eller artemisia buskar, kombinerat med blommande perenner och marktäckande. Många av stiftelsen trädgård planer kommer med färgval så att du kan välja den färgsättning som kompletterar ditt hus. Inklusive en hög växt i hörnen av ditt hem kan mjuka upp kanterna av en trädgård och knyta trädgården till resten av ditt landskap. En medelstor blommande träd som hundkäx, crab apple eller rose-av-Sharon fungerar ofta bra med en foundation trädgård plan.

Butterfly Garden

Preplanned blomma trädgård idéer


Den högra samlingen av perenna växter kan locka fjärilar till din trädgård varje år. En preplanned fjärilsträdgård tar bort gissningsleken från att välja dina växter. Du behöver en blandning av både värdväxter och nektar växter placeras i närheten av varandra så att fjärilarna kommer att frodas. De flesta fjäril trädgårdar börjar med en fjäril bush buske omgiven av lummiga födokällor som persilja och dill att uppföda fjäril larver. Stockros, franska marigold, pion, krasse och aster ger färg och nektar. Att lägga stenar för fjärilar för sol sig och ett litet fågelbad för sin vattentäkt kommer att hålla dem kommer tillbaka till din trädgård.

Doftande trädgård

Preplanned blomma trädgård idéer


Du kan köpa en preplanned blomsterträdgård som en samling av växter som passar väl ihop. Välj en gruppering av doftande blommor som nejlika, lila och liljekonvalj, som alla blommar på våren. Kombinera med sommaren blommar som orientaliska liljor och engelsk lavendel och en fjäril buske som blommar och ger en stark doft i höst. En samling av växter som denna skulle komma med plantering instruktioner och ett diagram som visar det bästa sättet att ställa in denna väldoftande trädgård.

Tre-säsong trädgård

Preplanned blomma trädgård idéer


Använda en preplanned blomsterträdgård att säkerställa färgglada blommar på våren, sommaren och falla. En samling kan omfatta smygande phlox, jätte skäggige iris, röd dubbel pion, engelsk lavendel, gyllene sundrop, målade daisy, dvärg aster och en dvärg brinnande buske. En plantering diagram hjälper du vet var du ska placera varje planta.

Rose Garden

Preplanned blomma trädgård idéer


Om du föredrar rosor men är nya att ta hand om dessa skönheter, kommer du vill anlita expertis av trädgårdsmästare som vet hur man planerar en rosenträdgård. Olika sorter utföra olikt och har särskild omsorg metoder. Välj en preplanned blomsterträdgård med klättring och miniatyr och heirloom rosor. Några populära sorter att blanda inkluderar seger, lockigt rosa, drottning O'The sjöar, Arctic Flame, Helen Hayes och klättring Rhode Island Red.