mynewspapers.net

Power Plate My3 vs. My5

Power Plate My3 vs. My5


Power Plate är en avancerad, hela kroppen vibration maskin som använder accelerationsträning för att stimulera kroppens naturliga reaktion på vibrationer. Den tredimensionell vibrationsteknik erbjuder många fördelar bland annat ökad omsättning och blod flöde, bättre utbud av motion, ökad muskelstyrka och flexibilitet, minskad celluliter, minskad smärta och ömhet, ökad bentäthet och snabbare återhämtning. Om du är en fitness/medicinsk professionell eller dagliga användare, är Power Plate konstruerad för både personlig och kommersiell användning. Den är idealisk för alla som vill ha en full body workout som inkluderar styrketräning, stretching, massage och avkoppling, i en förkortad tid--så lite som 15 minuter om dagen, 3 dagar i veckan.

Power Plate My3

Power Plate My3 vs. My5


My3 är den minsta och mest ekonomiska modellen i raden personliga Power Plate och passar in i alla storlekar hemma, lägenhet eller kontor. Den väger 57.2kg. är ett metalliskt silver färg. Den maximala belastningen som det kan hålla är 120kg. My3 möjliggör 30 - eller 60-sekunders anger en frekvens på 35 Hertz (mängden vibrationer per sekund) och en amplitud (avstånd plattan rör sig vertikalt per vibrationer) av antingen "Låg" eller "Hög".

Power Plate My5

Power Plate My3 vs. My5


Liksom My3, My5 också passar in i alla storlek hem, lägenhet eller kontor, men det har en större bas för mer varierande övningar och 136kg maximal belastning. Den väger 90,7 kg. och metalliskt silver i färg. My5 möjliggör 30 - eller 60-andra uppsättningar på en frekvens av 30, 35 eller 40 Hertz och en amplitud på antingen "Låg" eller "Hög".

Kostnad och garantier

I 2009 är kostnadsskillnaden mellan de två versionerna £1.300. My3 var £1.624; My5, £2,925. Per webbplatsen Power Plate, garantin för båda modellerna gäller för att använda i hemmet bara och täcker material/delar för att bygga, reparera eller byta ut utrustning för två år. Det täcker också kostnaden för arbetskraft för att bygga eller reparera utrustning för ett år.

Ordentlig Power Plate Set-Up

Det är viktigt att kontrollera att du har rätt typ av tillgängligt utrymme innan du köper Power Plate. Kontrollera att du har en hård och plan yta fri från hinder inom minst 3 fot av maskinen. Det bör aldrig användas utomhus, nära en pool eller någon annan källa till vatten eller extrem luftfuktighet. Dessutom alltid koppla maskinen till en korrekt jordat eluttag. Koppla bort maskinen före rengöring eller underhåll det.

Power Plate My3 eller My5

Både Power Plate My3 och Power Plate My5 har två överkroppen remmar och tre konturerade mats av varierande tjocklekar. Ladda ner affischer, guider och instruktionsfilmer från Power Plate hemsida så du kan korrekt använda maskinen i ditt hem eller kontor. När man jämför den My3 och My5 sida-vid-sidan för personliga hem eller kontor använder, göra några funktioner en sticker ut mer än andra. Även om My3 är billigare, det är begränsade i funktioner och har mindre vikt, vilket innebär mindre stabilitet för större/starkare individer. Vibrationer i My3 har också mindre bas utbetalning för vibrationer, så intensiteten kände i hela kroppen, inklusive huvudet, är ofta för mycket för den vanlige konsumenten att hantera. Även om kostnaden är högre, kommer du använda My5 mer än My3, att göra maskinens värde högre. Alla dessa faktorer gör Power Plate My5 mer perfekt alternativ för både personliga hem och kontorsbruk.