mynewspapers.net

Power Plate My3 medicinska effekter

Power Plate My3 medicinska effekter


Power Plate My3 har blivit en del av standard kit i high-end gym över hela USA och Europa, tack vare stöd från kändisar som Madonna och Sting. Stående på detta vibrerande plattform och utför olika sträckor i 10 minuter är tänkt att uppnå motsvarande en 60 minuters träning och forskning har visat att den har ett antal medicinska effekter.

Styrka

En studie i "Journal of styrka och konditionering Research" av H. S. Lamont, et al. (2010) fann att använda Power Plate under en längre tid ökar muskelstyrka, med fördelar för nästan alla typer av idrottare. När musklerna blir starkare, är de mindre benägna att skadas av påverkan träning som löpning, rodd eller boxning. En liknande studie från 2004 i den "International Journal of Sports Medicine" gjorde, dock föreslår att samma effekter kan uppnås genom andra former av motion.

Balans

En studie från 2007 "Gångart & hållning tidning" hittade att spendera tid på Power Plate kan hjälpa vårdhem invånare öka deras förmåga att röra sig sina egna. Detta var särskilt fallet för invånare som hade lite intresse i den övningen som föredrog den snabba träning med Power Plate till länge aerob träning.

Viktminskning

Resultaten av andra studier på Power Plate för viktminskning framgång har varit blandade, men generellt har funnit att även plattan kan ändra kroppssammansättningen genom att strama muskler, det krävs allvarliga ansökan har någon betydande viktminskning effekt. Både styrketräning och helkroppsvibration måste användas för att få någon märkbar effekt på vikt.

Cardio

Konditionsträning kan inte uppfattas gå hand i hand med Power Plate, men som ett sätt att öva för den äldre eller feta, det har visat sig ha vissa effekter. Vibrera på 50Hz inställningen visades av en studie i en studie från 2008 rapporterade i "Medicinsk vetenskap Monitor" att öka blodflödet i huden, ger en snabbare spridning av syre i hela kroppen.

Återvinning

Power Plate har visat sig hjälpa skadade muskler läka samtidigt minska smärta och trötthet. Det kan minska arteriell stelhet efter långa perioder av inaktivitet, vilket minskar risken för hjärtstopp och stroke, och kan också öka rörlighet.

Nackdelar

Power Plate har rapporterats orsaka illamående på grund av vibrationer i innerörat. Det är också endast marginellt framgångsrika i minskning av kroppsfett. Om du vill gå ner i vikt, har konditionsträning och en låg-fettrik kost visat sig vara mer effektiv än den muskel toning som Power Plate uppnår.