mynewspapers.net

Power Plate fördelarEn Power Plate är en maskin som ger din kropps muskler höghastighetståg träning. Med en normal motion regim kontrakt musklerna två gånger varje sekund. Med en Power Plate, kan du öka dessa sammandragningar till 50 varje sekund. Power Plate åstadkommer detta med hjälp av vibrationer som uppmanar dina muskler att ingå avtal automatiskt.

Spara tid

En Power Plate sparar du mycket tid. Som en grov guide, om du spenderar 10 minuter på en Power Plate, ger du din kropp på samma sätt som en timmes vanlig konditionsträning.

Enkla instruktioner

Instruktionerna för att använda en Power Plate är lätt att följa. De flesta maskiner har text och illustrationer. Det finns också gratis träningspass videor på power-plate.com.

Förbättringar av kroppen

En Power Plate förbättrar din muskeldefinition, muskeltonus och din styrka. Ordinarie möten på en Power Plate kan göra du utseende hälsosammare och säkrare.

Stress

Regelbunden användning av en Power Plate kompenserar effekterna av stress på kroppen, och aids-behandling av stressrelaterade tillstånd.

Idrott

Använda en Power Plate för att förbättra dina muskler och uthållighet för särskild sport. Om du spelar sporter som golf eller skidåkning, kan du få en Power Plate helt enkelt genom att stå i en position som du använder på golfbanan eller snö kör. Vibrationerna av en Power Plate stärka de muskler som behövs för att hålla denna position.

Mångsidighet

Vem som helst kan använda en Power Plate. Du kan skapa övningar runt dina behov och den tid du har tillgängliga.

Allmänna Fitness regimen

En Power Plate passar väl in i en allmän fitness regimen. Det kompletterar andra former av motion och hjälper uppnå dina träningsmål snabbare.

Snabb återhämtning

Det kan ta några minuter att återhämta sig från en konventionell träning. Med en Power Plate är återhämtningstiden snabbare.

Medicinska fördelar

Vissa sjukhus använder Power Plates för stroke offer och patienter med multipel skleros, astma, artrit, Parkinsons sjukdom, benskörhet och ryggmärgsbråck. Vibrationerna av en Power Plate bidra till att stärka svaga muskler. Använda Power Plate kan även minska smärta.

Kläder

Det finns ingen anledning att köpa särskilda kläder när du använder en Power Plate. Du behöver inte bära utbildare, heller, eftersom en Power Plate träning inte placera någon press på kroppens leder.

Kostnaden

De höga kostnaderna för en Power Plate är inte en fördel. Men mest bra gym och träningsanläggningar har minst en Power Plate. Om du funderar på att gå med ett gym, fråga först om det finns en Power Plate.