mynewspapers.net

Populära utomhusfärg färger

Populära utomhusfärg färger


Välj en exteriör färgsättning för ditt hem genom att basera val på flera föreställningar. Ålder och arkitekturen av ditt hem kan ropa för historiska noggrannhet, där hemmet i landet är mer tyst och bekvämt när kamouflerade i naturliga omgivningar. Smälter in i grannskapet eller göra en plan för att stå ut i mängden. Ditt val av utomhusfärg färger kan bidra till att uppnå en önskad effekt.

Suburban Modern

Om du är en husägare som inte sinne ditt hem att bli sedd, Välj en fet palett som påminner om ett optimistiska 1950-talet öga på framtiden. När det gäller färger, tror att George Jetson uppfyller 2010. Välj en yttre palett av jewelled jade med en vit eller beige klädsel. Gå lite mörkare och tamer, Välj rich tan för din bas med klädsel i ljusblå eller ljus salvia grönt. Ge ditt hem en förorts ändå tropisk känsla genom att tänka längre än en rikt hued tropiska korall med mörkt kaffe brun klädsel.

Klassisk kolonial

Om ansluter sig till Bevararen stil är mer din smak, Välj en palett med klassiska, koloniala färger. Plocka mjuka gula putsade med en naturlig sten grön eller mörka koloniala nyanser av brun sten accent med tan eller en off-white som lutar åt mjuk rosa. Koloniala blues och klassiska vita kan falla i detta system. Dessa färger är säker men även tidlös.

Befintliga färgpaletten

Denna gamla hus hem experter rekommenderar att välja en utomhusfärg baserad på den befintliga färger eller material på ditt hus. Till exempel, om du börjar med en hemlagad huvudsakligen av sten, välja fet men kompletterande dörr och trim färger som kommer att belysa ditt hem naturliga material. För bostäder byggs av blek färgade tegel, välja en solid färg färg en nyans ljusare än befintliga tegel att ge ditt hus en omedelbar färg lyft. Trimma med en mörk rika färg så att huset inte blekna in i landskap. Välj färger finns mittemot varandra på en färg. En dämpad eller moss gröna hus med en avsiktligt vissnad röd dörr gör en varm sats. Båda färgerna uppnås genom att lägga till grå bas färger som kanske annars visas skrikig.