mynewspapers.net

Populära Tattoo idéer

Populära Tattoo idéer


En fet tatuering gör ett uttalande medan en liten, diskret tatuering kan förbli hemliga och personliga. Som en tatuering tenderar att vara permanent, väljer du en baserad på dess långsiktiga attraktion. Som ett resultat, dras många människor till de mer populära tatueringarna, som djur och blommor.

Andliga och religiösa

Många av de mest populära tattoo designerna har andliga eller religiösa sammanslutningar. Enligt frodigt mina tatueringar är hemsida, stjärnor och kors två av topp fem mest populära tatueringar. Andra högt önskade tatueringar inkluderar änglar, ärkeänglar, vingar och keruber. På mer andlig framsidan är älvor ett populärt val. Astrologiska tatueringar inkluderar zodiaken. Många människor väljer de lucky clover i sina konstruktioner.

Djur

Djur och insekter funktionen tungt i listan mest populära tatuering. Vissa människor vill ha ett djur tatuering för sin estetiska skönhet, som en fjäril eller en trollslända. Andra djur uttalanden är djärvare: lejon, tigrar och eagles göra en stark visuell inverkan. Vissa människor frågar deras tatuerare att utforma en spindel, orm, bat eller Skorpion. Andra populära val är delfiner, svalor och fisk.

Tribal

Tribal mönster är populära på grund av deras krångliga och makt. Till exempel välja många människor inhemska eller aboriginska mönster. En annan design gynnas av många är en Maori tribal tatuering. Icke-maorierna som är intresserade av denna design på grund av dess attraktionskraft bör ta reda på vad det innebär innan en permanent tatuering. Betydelserna bland tribal historia. Många människor har Maori tatuering på överarmen eller i övre ryggen.

Andra populära idéer

Andra populära tatuering design är blommor, i synnerhet rose eller lotus blomman. Solen är en annan design som önskas av många för sin styrka och färg. Havet motiv är också på modet med förfrågningar om ankare och kompasser. Ord och fraser i kinesiska tecken är populära, alltför. Djuren på legenden, särskilt drakar och Phoenix, är andra gynnade tatueringar.