mynewspapers.net

Populära snygga frisyrer för barnSnygga frisyrer för barn ska vara roligt och enkelt. De bör hjälpa fånga glädjen associeras med att vara barn medan de fortfarande enkelt att stil. De mest populära frisyr för barn är oftast de som återstår nog lätt för ett barn att stil sig själv. Från tama bobs till vilda Mohawks, bör ett barns frisyr också hjälpa uttrycka barnets personlighet.

Skiktad Bob

En skiktad bob frisyr fungerar för pojkar och flickor, oavsett om de har tjocka eller tunna hår. En bob kan skäras någonstans ovanför axlarna till ovanför öronen. Snittet bör även över botten med lager läggs till skapa en rundad form. För att ge en mycket trendig twist, använda hackig skiktning med många vinklade nedskärningarna. Style titt varje morgon genom att sprida en sandskädda av gel på tips av hår för att skapa en taggiga effekt.

Långa Blunt

En lång och blunt-cut frisyr ser bra ut på små flickor med lockigt eller rakt hår. Formatmallen uppnås genom att helt enkelt skära långt hår rakt över. Detta skära ser bra ut med eller utan fransar och är mycket mångsidig. Snittet kan bäras i en hästsvans eller pigtails en fläta eller en bulle, och du kan klä upp looken med pannband, barrettes och klipp. För att förhindra allvarliga trassel, klippa hår midja-längden eller kortare.

Mohawk

En kort Mohawk är en mycket populär frisyr för pojkar. Utseendet är skapad av rakning båda sidor av huvudet, lämnar en remsa av längre hår i mitten av huvudet. Du kan också skapa utseendet genom att klippa håret på sidorna av huvudet kort med en mellersta remsa kvar länge. Allt du behöver är lite gel varje morgon för att hjälpa spike mitten remsa av hår i en Mohawk och du är redo att gå.

Shag

Shag frisyr för barn är lika söt och snygg som de någonsin varit. Ett shag frisyr kan skäras som önskas, även om de flesta är runt axelhöjd. Utseendet är skapad av trimning håret i ojämnt lager. Utkant är oftast skiktade och kvar länge att vara sideswept. Den bästa funktionen av denna stil är att det ser bra även när det är lite stökigt.

Streck

Färgade streck genom håret är så populära för barn eftersom de är för tonåringar. Pojke eller flicka, någon frisyr kan bli omedelbart elegant med rätt streck. Små flickor ser bedårande med bubblegum rosa, royal purple eller aqua gröna strimmor i deras utkanter. Små pojkar ser trendigt med jet black, elektrisk blå eller neon orange ränder på tips av sitt hår. Om du är orolig med något för permanent, prova några tillfälliga färgade geler eller sprayer istället.