mynewspapers.net

Popsicle Stick byggprojekt

Popsicle Stick byggprojekt


Popsicle pinnar kan tillhandahålla timmar av nöje för både barn och vuxna. Från hantverk och dockor till byggprojekt finns det många projekt du kan slutföra. Popsicle pinnar ger ett extremt billigt sätt av underhållning. Inte bara bygga projekt med Popsicle pinnar håller kids upptagen, det hjälper dem att utveckla konstruktion färdigheter och utökar sin fantasi.

Timmerstuga

Bygga en timmerstuga av Popsicle pinnar. Skiss designen på papper förväg eller bara njuta av äventyret med att skapa när du bygger. Gör en liten timmerstuga eller en större hytt för dockor eller armén män. Skär Popsicle pinnar för att spela med formen och skapa icke-traditionell kurvor och vinklar för en timmerstuga.

Katapult

Göra en katapult Popsicle pinnar och gummiband. Lansera små leksaker, Gelékonfektyr och andra små prydnadssaker för skojs skull eller i strid.

Bridge

Göra en replika bro av Popsicle pinnar. Detta är en av de mest populära stick-byggprojekten som det är något du kan spela med efteråt, och du kan basera designen på en riktig bro, som Golden Gate-bron eller liten stad passage broar.

Tower

Göra ett torn eller en skyskrapa av Popsicles. Börja med en boxlike bas och Lägg benen till det med korsade Popsicle pinnar. Bygga upp men du tycker passar. Var försiktig om geometri av toppen, dock som en framtung och brett torn kommer att vara mer benägna att kollapsa eftersom saldot är avstängd.