mynewspapers.net

Polisman FödelsedagspresenterEn polis jobb är att skydda allmänheten och skydda egendom, men det är inte allt en polis gör. Officer av lagen förväntas också att bevara freden i ett samhälle. Han svär att försvara den försvarslösa, även om det innebär att sätta sitt eget liv på spel. Hennes arbete är ansträngande på alla sätt. En födelsedag är den perfekta tiden att belöna en polis för hans hårda arbete, så ge en polis vet du en speciell present till hennes nästa födelsedag.

Smycken

Ge en polis ett hänge med hans bild och märke på det, eller presentera henne med en pistol hänge i guld. Ha en innerlig budskap graverat på baksidan av bilden hängsmycke till göra din gåva ännu mer personlig. Överraska honom med en ring som har sin badge nummer ingraverat på den om du tror att detta är något han vill. Ett graverat polisen fickur är en gåva nästan någon polis skulle skatten, men om du vet att hon föredrar att bära en klocka på sin handled, ge henne en police armbandsur.

Presenter till skydd

Låt den polis som du ger en gåva till vet du vill skydda honom lika mycket som han vill skydda dig genom att ge honom en bildram med en bön för säkerhet tryckt på det eller ge henne en gåva som skildrar St. Michael, skydd ängel. St. Michael gåvor inkludera figurer, statyer och medaljer.

Andra idéer

Ge en attraktiv polis tröja till manlign eller kvinnliga polis du vet med en annalkande födelsedag, eller överväga att ge en polis tank top eller T-shirt. Gåva honom med en polis öl stein, eller en uppsättning kaffemuggar. Om att polisen vet du kunde använda något för att bära hennes beach objekt i, köpa henne en attraktiv polis Tygkasse. Stoppa in en polis vattenflaska inuti väskan för en extra gåva. För hemmet, ge en polis väggklocka, kasta kudde, kakburken eller afghan. Gåva en polis med en uppsättning av polis eltåg. För en gåva som är verkligen annorlunda, ha en karikatyr utskrift göras upp av honom i uniform. En namnskylt för hennes skrivbord på jobbet är en annan födelsedag alternativ.