mynewspapers.net

Polisens informatör arbetsbeskrivning

Polisens informatör arbetsbeskrivning


En ilsken kvinna i Florida ringde 911 tre gånger efter ett snabbmat anläggning sprang ur hennes favoritmat objekt. Polisens informatör (PCO) lyssnat på hennes klagomål och försökte lösa det första bad att få tala med chefen och sedan skicka en officer till scenen. Kanske är det inte din typisk 911 samtal, men som några PCOs kommer att säga, typiska egentligen inte del av arbetsbeskrivningen.

Funktion

En PCO svar och svarar på alla 911 samtal som kommer till polisstationen. Om du är en PCO, handskas du med allt från det relativt vardagliga till det dödligt allvarlig dagligen. Det är ditt jobb att besluta hur man hantera varje situation som uppstår det, och att fastställa den lämpliga nivån för nödsituationer. På samma gång, måste vissa PCOs man den polisstation walk-in skrivbord, hantering av klagomål och frågor från allmänheten.

Kommunikation

Enligt den Henrico County polisen i Virginia, måste en PCO ha utmärkta kommunikationsfärdigheter och ett tydligt talande röst att kommunicera effektivt med allmänheten på telefon och poliser i fältet. Som en PCO måste du att kommunicera med människor från olika bakgrunder och kulturer. Du kommer att behöva framkalla information från människor i nöd, och använda din kommunikationsförmåga att ge instruktioner och hålla människor lugn tills polisen kommer.

Teknik

PCOs måste Visa lätthet och komfort med en mängd teknisk utrustning. En typisk dag, kan du använda en teletype system, registrera inkommande samtal, svara telefoner, anger data i databasen National Crime Information Center, använder olika typer av datorsystem att komma in och återställa data och fungerar radion att skicka polisen och andra räddningspersonalen. En PCO måste göra alla dessa saker med snabbhet, noggrannhet och effektivitet.

Dom

Som en PCO är din förmåga att korrekt bedöma en situation, och prioritera följaktligen viktigt. Templet terrass polisen i Florida liknar ställning till hjärnan organisationen, ringer PCO "del av kroppen som tar i information, processer, leder och samordnar verksamheten i hela." En PCO måste snabbt analysera situationer och göra blixtsnabba beslut om lämplig nivå av polisen svar.

Schema

Människor få rånad på Thanksgiving, och vill klaga på en grannes högt gräs på självständighetsdagen. Om du är en PCO, semestern är arbetsdagar och ett 9 till 5 SKIFT är bara en av många skiftar du kommer att omfatta. Någon måste vara öppen att svara telefoner natt och dag. Om du sjukanmäler eller komma in sent, måste en medarbetare att täcka förskjutningen för dig. Om du har stora familj eller personliga förpliktelser, kan du hitta den oflexibla typ av PCO jobb svårt att hantera.

Prästerliga

PCO jobbet ger vissa mått av spänning och variation, men en del av jobbet är skrivfel i naturen. Som en PCO, kommer du spara rapporter, hantera offentliga klagomål, bearbeta pappersarbete på fönstret walk-up och sammanställa loggar. Customer service färdigheter, och förmåga att organisera och flera uppdrag är viktiga för denna ståndpunkt. I hanteringen av allmänheten måste PCOs upprätthålla en professionell, servicevänlig inställning, även vid extrema råhet.

Överväganden

Speciell kompetens varierar beroende på behoven i enskilda polisen, men om du ansöker om en PCO position, du bör räkna med att ta en tjänstemannakår examen, och skicka till en säkerhetsprövning. Vissa avdelningar kräver en lögndetektor examen, en läkarundersökning, och psykologiska tester. PCOs måste har en rent kriminella och drivande rekord, och visar en historia av ansvarsfullt beteende och gott omdöme.