mynewspapers.net

Polis uppgifter & ansvar

Polis uppgifter & ansvar


En polismans uppgifter och ansvar kan variera från dag till dag. Dessa arbetsuppgifter och ansvar kan ofta variera från mycket farliga och mycket fysiskt arbete till pappersarbete eller skrivbord uppgifter. Vad uppdraget kan vara, en polis förväntas utföra kommandon från hans handledare och att upprätthålla lagen etiskt i området under sin jurisdiktion.

Patrull

Patrull tilldelade områden, vare sig på foten eller fordon. Patrullerar ett område ger en polis närvaro för området, som kan avskräcka brott och få människor att känna sig säkrare. Under en patrull, en polis kan leta efter någon misstänksam aktivitet, till exempel ett krossat fönster, och kan ge snabb hjälp för alla som behöver polisen hjälp.

Cite, tillrättavisa och arrestera

Citera eller tillrättavisa individer som har brutit mot lagen. Detta kan exempelvis innebära skriva biljetter eller gripa personer och ta dem till fängelse. Gripa och arresterade personer kan vara farligt och skulle kunna innebära biljakter, våld och vapen. Poliser kan också bli ombedd att eskortera fångar till domstolen eller andra platser.

Kontroll folkmassor och trafik

Kontroll folkmassor eller trafik. Om strömmen går och trafikljusen fungerar inte korrekt, eller om ett område är att se en stor mängd fordon, får en polisman ta kontroll av trafiken för att undvika olyckor. För evenemang med stora folkmassor, som parader eller festivaler, kan poliser bidra till att upprätthålla ordning och ger en säkerhet närvaro för att hindra eller stoppa olaglig verksamhet.

Undersöka

Genomföra undersökningar för att lösa ett brott eller misstänkta incidenter. Detta innebär rutinmässigt intervjua vittnen och misstänkta, samt söka efter ledtrådar som kan leda till brottet löses. En patrull officer kan också arbeta med detektiver eller annan polispersonal för att slutföra en utredning.

Rekord-hålla

Fylla i formulär, register och andra nödvändiga handlingar. Dessa dokument vanligtvis oavsett vilka åtgärder som polisen tog, som att arrestera en individ eller hantera en bilolycka. Dessa rapporter krävs för registerhållning och kan användas av lokala, statliga och federala polismyndigheter.

Första hjälpen

Administrera grundläggande första hjälpen. Poliser kommer också ring i medicinska och eld personal när mer omfattande läkarvård eller nödsituationer är nödvändigt. Innan läkare anländer, poliser kan bli ombedd att utföra HLR eller andra medicinska förfaranden som de har utbildats för att göra.

Svara på samtal

Svara på samtal som kräver polisen hjälp. Detta kan vara ett brott tips eller ett samtal till polisen klareraren. Poliser svara på sättet som behövs, inklusive flera poliser kommer att scenen av brottslighet eller specialstyrkor att ställas för en farlig situation.

Vittna

Vittna i domstolen. En polis kan bli ombedd att vittna, till exempel, beskriver deras minne av platsen av ett brott eller åtgärder av brottslingen i fråga. En polisman kan även bli ombedd att dela sina resultat från en undersökning.