mynewspapers.net

Pojkens 10 födelsedagsfest idéer

Pojkens 10 födelsedagsfest idéer


Visa din son hur mycket du älskar honom genom att kasta honom en 10: e födelsedag överraskningsfest med hans favorit tema. Tio-år-gammala pojkar älskar sport, spel, filmer och några pojkar i åldersgruppen fortfarande som dinosaurier. Anpassa parten för honom och köpa dekorationer som matchar temat för festen. Placera choklad-inslaget godis pratbubblor och se till att använda hans favorit färgade ballonger och dekorationer.

"Star Wars" parti

Planera en "Star Wars"-tema fest för din sons 10-årsdag. Be barnen kommer till parten att klä upp som deras favorit "Star Wars"-karaktärer. De bör kunna hitta kostymer på part leverans butiker eller på nätet. Har en kaka med ett rymdskepp eller "Star Wars" figurer på toppen. Ge barnen "Star Wars" gåva påsar tillsammans med ljussabel svärd att spela med på festen. Dekorera med svart, vitt och grå ballonger för detta tema.

Theme Park part

Ta din son och några av hans vän till hans favorit nöjesparker för sin födelsedag. Om du väljer att åka till Disneyland, be barnen att bära skjortor med deras favorit karaktärer tryckt på framsidan. Bo i ett hotell med andra föräldrar för ett par dagar och ge din son en födelsedagstårta på en av nätterna när du besöker parkerna.

Pizza Party Sleepover

Värd en pizza part sleepover för din 10-årige son. Detta parti fungerar bra för en social pojke som älskar med sleepovers med sina vänner. Beställa hans favorit pizza och ge honom en tårta efter middagen. Spela spel som har en pizza fokus som nål ingredienserna på pizza. Du kan också ställa in en studsmatta i trädgården om du vill starta parti utanför och föra den inomhus när solen går ner.

Fotboll Party

Värd en fest i parken för en fotboll-älskande 10-årig pojke. Se till att fotbollsplanen är öppen och tillgänglig för användning på den dagen. Ställ in picknickbord med ballonger och andra dekorationer strax utanför fältet så att barnen kan spela fotboll eller gå till bordet när det är dags att äta och öppna presenter. Spela traditionella fotboll med barnen med priser till vinnande laget eller bara låta barnen sparka bollen och springa runt tillsammans på fältet. Be gästerna att anlända iklädd sin fotboll uniformer. Beställa en fotboll boll eller fotboll fältet tårta med plast spelare för din son.