mynewspapers.net

Plysch påsk gåvor för spädbarn & småbarn utan att vara en risk för kvävning

Plysch påsk gåvor för spädbarn & småbarn utan att vara en risk för kvävning


Om du söker efter en påsk present till ett spädbarn eller småbarn, håll dig borta från leksaker med små, löstagbar bitar som kan orsaka en kvävningsrisk. I stället välja större uppstoppade djur, plysch filtar och andra leksaker som inte har löstagbara delar. Och det finns ingen anledning att hålla sig med den typiska fyllda bunny, som det finns en hel del kreativa alternativ som är säkert och roligt för ditt barn.

Uppstoppade djur

Ett uppstoppat djur kan vara en bra och säker påsk present till ett spädbarn eller småbarn. Bara för att det är påsk betyder inte att du måste gå till bunny vägen. Många uppstoppade djur kommer med olika mönster, färger, ljud och texturer, som "Kyle the Crocodile" eller "mirakel & milstolpar--Touch & krama Hedgehog." Båda dessa högt betyg produkter kan köpas på din lokala leksaksaffär eller på Amazon.com. "Kyle" är en mjuk, färgglada plysch leksak med en multi texturerat svans och olika ljud i varje fot. Regnbågsfärgad "igelkott" är gosig och mjuk och har en beanbag fyllning. Plus, det är Tvättbar i maskin.

En personlig filt

En personlig filt kan vara en stor gåva för spädbarn eller småbarn, och föräldrarna är säker på att hitta det meningsfulla också. Individanpassade filtar kommer i en mängd olika tyger, inklusive plysch velour eller bomull, samt en mängd färger. Några har även lagt till utsmyckningar eller trim, till exempel en siden volang längs kanten.

Bunny

Det är inget fel med att klibba till den klassiska fyllda bunny gåvan. Dessa kommer i en mängd olika färger och storlekar, och kan hittas i nästan alla leksak eller varuhus runt påsk.

Bowling kaniner

Bowling kaniner är en stor, unik påsk present till alla barn. Uppsättningen kommer med sex plysch "bowling stift" kaniner och två mjuka "kål" sittsäckar. Alla kaninerna har olika färgade band och kungen bunny har även en cape. Detta är en stor interaktiv gåva som kan användas året runt.