mynewspapers.net

Plyometric spel för barn

Plyometric spel för barn


Regelbunden fysisk aktivitet bo behöver barn friska och starka. Spänst aktiverar barn att utveckla snabbhet, styrka, balans och koordination. Plyometric övningar innebära brukar hoppar eller hoppande rörelser. American College of Sports Medicine har hävdat att "plyometric träning är en säker, gynnsam och en rolig aktivitet för barnen att engagera sig i."

Hoppa hage

Hoppa hage låter barnen arbeta på hoppar på en och två fötter. Använd kritan för att dra ut åtta delar på marken. Du kan använda någon variant som du vill. Ge barnen en sten, beanbag, etc. för att slänga. Den första ungen kastar sten på ruta ett. Han hoppar över torget Square två och fortsätter att square åtta. Han sedan vänder sig om och humle tillbaka, stoppa i kvadrat två till plocka upp stenen och fortsätter hoppar i ruta ett och sedan ut. När sin tur igen, kastar han till torget 2 och så vidare.

Hopprep

Medan hopprep, kan barnen sjunga deras ABC tills de inte längre kan hoppa. Barnen kan också sjunga deras favorit RIM medan hopprep, såsom "äpplen, päron, persikor och plommon, veta när din födelsedag kommer". Sedan hoppa de jättefort, säger månader av året och inte försöker få tills de når sin födelsedag månad.

Simon säger

Du kan aktivera spelet av Simon Says i en plyometric verksamhet. "Simon" bör ge krav som "touch näsan samtidigt som hoppar på ett ben" eller "röra öronen samtidigt hoppar på två fötter." "Simon" kan också instruera att hoppa på två ben från en punkt till nästa, eller göra 10 jumping jacks.

Dot hoppning

Anges fyra färgade prickar i form av en kvadrat. Undervisa barn att hoppa framåt, bakåt och i sidled med hjälp av ben från en färg till nästa. Du kan också placera prickar i en rak eller böjd linje från ena änden av rummet till den andra. Barnet ska hoppa på två ben från en punkt till nästa hela vägen ner i golvet.