mynewspapers.net

Plattor som inte får heta i mikrovågsugn

Plattor som inte får heta i mikrovågsugn


Medan mikrovågsugnar tillhandahåller en modern, hög hastighet metod för matlagning och uppvärmning bara om varje typ av mat, kan de elektromagnetiska vågor som ugnarna avger ibland värma våra tallrikar. Dessa vågor excite och påskynda vattenmolekyler i mikrovågsugn, vilket skapar värmen. så om du använder plattan har (eller hade) fukt inne, du kan förvänta sig att bli varm vid beröring. Flera företag tillverkar plåtar som inte får heta i mikrovågsugnen.

Progressiv köksredskap

Enligt mikrovågsugn resurs och produkt guide hemsida mikrovågsugn guiden, är progressiv företaget känt för sina glas, liksom dess hög kvalitet plast köksredskap. När det kommer till hotellpoolen plattor, är dess 9 3/4-tum-diameter modeller en slitstark, värmeresistenta alternativ. Plattor, som kommer i set om fyra, är gjorda av plast, maskindisk och sval vid beröring. Med hjälp av plattorna gör det enkelt att transportera artiklarna från mikrovågsugnen till matbordet utan att behöva ta en ugn handsken eller Grytlapp. Andra värmetåliga hotellpoolen köksredskap från progressiv inkluderar en fyra-ägg ägg tjuvskytt, en bacon spis och en majs ångbåt.

Nordic Ware

Till skillnad från progressiv tillverkar Nordic Ware sin linje av cool-till-the-touch hotellpoolen köksredskap från granit. Populära plattan alternativen från företaget är sin uppsättning av två, 10-tum-diameter tallrikar och dess tredelade set bestående av en 10-tums platta, en 8-tums platta och en skål. Förutom att använda Nordic Ware plattor i mikron, kan du också använda dem i frysen för att lagra mat. När du är klar att värma din fryst mat, kan du pop plattan direkt i mikron, utan rädsla för sprickor eller andra skador. Enligt mikrovågsugn guiden, Nordic Ware också producerar en hotellpoolen, äggformade ägg spis för hård - och soft - boiled ägg och en skyddsplåt täcka för att förhindra att livsmedel från stänk på insidan väggarna i din mikrovågsugn.

Förslutbara mat förvaringskärl

Medan många företag väl känt för att producera plast, mikrovågsugn-säkra behållare och lock, som kommer i en mängd former och storlekar, tillverkar vissa av dessa företag även hotellpoolen plattor. Några av dessa plattor har breda fälgar. Dessa breda fälgar ger en sval plats att greppa när du tar bort en nyligen återupplivade måltid från mikrovågsugnen.