mynewspapers.net

Plattor keramiska badrum fåfänga idéer

Plattor keramiska badrum fåfänga idéer


När det gäller keramiska plattor, är designidéer oändliga. Plattor är ett idealiskt material för användning i badrummet, särskilt runt Fåfängan, där vattenstänk är frekventerar. Använd din fantasi och kreativitet när du monterar keramiska plattor runt ditt badrum fåfänga.

Användning som en Backsplash

Den traditionella och mest självklara platsen för placering av keramiska plattor är som en backsplash. Oavsett vad din bänkskivan material är, erbjuder kakel en vattentät accent till den. Små plattor eller stora sådana i någon mönster eller färg ger en distinkt utseende. Använder alla samma färg toner, som alla jordpigment och sedan några rutor av bänkskivan eller golv färg spridda över hela ditt kakel mönster kommer att stämma din färgsättning perfekt.

Bära kakel runt väggarna

I ett litet badrum, placera en kant av plattor som en backsplash och förlänga brickor runt badrummet väggar i en smal linje, två till sex inches hög, att ge intryck av ett större badrum. Denna idé illustreras i fotogalleri av mönster på armenianceramics.com. Eller kakel en eller alla av hela väggarna i badrummet. Större badrum skulle kräva en hel del plattor för detta projekt och rekommenderas inte.

Surround spegeln

Speglar kan vara anpassad nedskärning av oavsett vilken storlek du väljer från ett glas företag. För att ge kanterna ett snyggare utseende, göra en kant av brickor runt din spegel ovanför fåfänga. Bära temat för ditt badrum in din design för en fantastisk look, oavsett om det är ett tropiskt tema med plattor med palms träd eller fisk eller en sydvästra tema med rustik utseende plattor. Danielskitchenbath.com visar en spegel omgiven av plattor. Färdiga resultatet är ett mästerverk av kreativitet.

Skapa en kakel mosaik eller väggmålning

Armenianceramics.com visar en keramiska plattor väggmålning skapad på väggen ovanför ett badkar. Samma kakel idé kan användas över eller nära din fåfänga i en mosaik eller en väggmålning av plattor som matchar eller accenter andra kakel i badrummet. Mosaik kan användas i stället för en spegel eller intill en. För en dubbel diskho vanity med enskilda speglar, utsläppande kakel väggmålning mellan speglar annonserna en elegant touch.