mynewspapers.net

Platser att sälja husgeråd för kontanter

Platser att sälja husgeråd för kontanter


Om du är som de flesta människor, har du minst ett par oanvända och onödiga objekt hängande runt huset. Om du vet var du ska leta, kan du aktivera dessa oönskade husgeråd till kontanter. Om du vända sig till online-auktioner och annonser eller bara sätta upp en loppmarknad i din uppfart, kan du få pengar för de oönskade poster och rensa ut röran i ditt hem på samma gång.

Online-auktioner

Om hushållens artiklarna att sälja små och relativt lätt att frakta, kan du sälja dessa poster på online-auktionswebbplatser. Stora och skrymmande objekt kan vara oöverkomligt dyrt att skicka, så se till att kontrollera de uppskattade fraktkostnaderna innan du lista dina objekt. Du kan få en uppfattning om vad dina oönskade objekt kan medföra genom att kontrollera avslutade auktionerna på webbplatsen. Bara söka efter liknande objekt att se vad de kom med i senaste auktionerna.

Radannonser

Du kan använda tidningen och online Radannonser för att sälja din onödiga och oönskade husgeråd. Kolla priserna på annonser i din tidning samt ordantalet tillåtet. Vissa tidningen annonser kan du lista dina objekt för ett pris förrän de säljer, medan andra begränsar hur lång tid du kan lista objektet utan att betala en avgift. Online Radannonser är ett bra sätt att sälja dina produkter, och många av de online Radannonser är gratis.

Varvet försäljning

Att bli av med din oönskade husgeråd kan vara så enkelt som att installera ett par fällbara bord i din gårdsplanen. En loppmarknad är ett utmärkt sätt att bli av med din husgeråd och förvandla dem till kontanter, särskilt om du bor i ett område med hög fot och fordonstrafik. Om du bor i en utveckling, kan du få tillsammans med dina grannar att vara värd en utveckling-wide loppmarknad och tillåta alla i ditt grannskap att rensa ut deras garage och förråd.

Loppmarknader

Om du har en loppmarknad i ditt område, kan du ställa in en monter för att sälja din husgeråd och förvandla dem till kontanter. Om du har mer än en loppmarknad inom bekvämt köravstånd, är det en bra idé att besöka alla dem som kund och bedöma hur mycket trafik du se. Ju mer trafik som en särskild loppmarknad lockar, desto bättre dina chanser att bli av med alla dina hushållsartiklar och få ett bra pris.