mynewspapers.net

Platser att sälja hemtillverkat hantverk Online

Platser att sälja hemtillverkat hantverk Online


Sälja hantverk online är en respekterad sätt att driva en framgångsrik online-verksamhet. På Etsy, en marknadsplats för online hantverk, gjordes mer än 65 miljoner pund av hantverkare i 2008, enligt e-handel Guide.com. Ställa in din egen webbplats är ett alternativ men kräver många timmar av marknadsföring och underhåll för att bli framgångsrika. Craft marknadsplatser erbjuder enkla verktyg för att bygga din webbplats samt en inbyggd kundbas.

Etsy

Etsy är det mest välkända stället att sälja handgjorda artiklar online. Du är inte bara begränsat till hantverk--du kan sälja teckningar och utskrifter, hantverk leveranser och vintage poster via webbplatsen. Det är lätt att skapa ett konto. Klicka på registrera överst på Etsy hemsidan och fyll i formuläret med din giltig information. Du behöver ett Paypalkonto och giltigt kredit- eller betalkort kort för att sälja artiklar. Fotografier är den viktigaste aspekten för att sälja på Etsy. Du får fem bilder per artikel. Försök att fotografera ditt objekt ur så många synvinklar som möjligt, samt omfatta en bild av objektet som används i tillämpliga fall. Undvik att placera hattar och smycken på människor eftersom detta kan ge upphov till sanitet oro. I stället använda smycken stativ eller skyltdockor för att visa objekt. Beskrivningar är också viktiga. Ge all relevant information inklusive storlek, material och crafting metod. Även information om processen eller varför artikeln är speciell. Konsumenter av handgjorda varor njuta av att lära mer om dig, hantverks och inspirationen bakom en bit. Etsy når en global publik, men de flesta är främst i USA. Avgifter när du anger ett objekt och går en del av det slutgiltiga försäljningspriset till Etsy, något att ha i åtanke när prissättning. På plats marknadsföring också erbjuds mot en extra avgift. Avgifter betalas månadsvis med PayPal eller kreditkort på filen. Listor försvinner efter några månader och måste betala en avgift till åter-lista dem.

DaWanda

DaWanda liknar Etsy men vänder sig till en publik utanför USA. Det finns vissa amerikanska köpare, men de flesta är från Storbritannien, Frankrike och Tyskland. DaWanda listar priser i euro och erbjuder din personlig försäljning sida på flera språk, men du kommer att behöva översätta dina beskrivningar på egen hand. DaWanda är inte lika känd som Etsy men erbjuder flera fördelar. Det är lättare att nå en global publik med DaWanda. Om ditt objekt inte säljer bra på den amerikanska nivån kan de göra bättre internationellt. Du kan sälja på Etsy och DaWanda, effektivt dubblera din exponering. Undvik att skriva en-av-en-slag objekt på båda webbplatserna. DaWanda avgifter också ingen notering avgifter och endast en liten avgift när ett objekt säljer. Objekten förblir listade tills de säljer eller du ta bort dem. Dess gränssnitt är inte så enkelt som Etsy och erbjuder bara fyra bilder av dina objekt. Hålla jämna steg med aktuella valutakurser eftersom priser måste anges i euro. Använda en valuta kalkylator (se resurser). Uppdatera priser minst en gång i månaden som valutakurser kan variera kraftigt på tider. Kom ihåg att vid behov uppdatera sändningsen, prissätta.

eBay och Artfire

eBay är inte används av många konsthantverkare. De flesta eBay användare letar efter erbjudanden på varumärken eller tillverkade artiklar. Oavsett, göra vissa konsthantverkare ganska bra på eBay. En eBay-butik är bättre för handgjorda föremål än en traditionell auktion skulle vara. eBay tar ut en månadsavgift för ditt skyltfönster samt avgifter när ett objekt säljer. Du är ansvarig för de flesta av marknadsföring för din butik. Artfire är ett nytt koncept för en handgjord marknadsplats. Eftersom det inte är lika känt det drar inte ändå mängden konsumenter DaWanda och Etsy göra. Upprättande och säljer från en grundläggande butik är helt gratis. En full-använda skyltfönster erbjuds också för en månadsavgift. En gratis grundläggande store erbjuder endast 12 listor i taget; för att lista mer måste du uppgradera till en betald skyltfönster. Betald butiken är en bra affär om du säljer dyra eller massor av artiklar och är väl bevandrad i marknadsföring på nätet.