mynewspapers.net

Platser att sälja artiklar Online

Platser att sälja artiklar Online


En community ger individer möjlighet att sälja produkter till ett större utbud av konsumenter. Det enda kravet att komma igång i de flesta fall är förtrogenhet med driften av en dator och e-handel programvara av viss webbplats. De flesta online försäljning webbplatser som eBay, craigslist och Half.com har säkert betalningssystem och politik för att skydda både säljare och köpare. E-handel har blivit den stora equalizern för nya företagare.

eBay

eBay är en populär auktionswebbplats att sälja vad som helst. Registreringen är enkel och gratis. Säljarna bokför artiklar på webbplatsen så att online-konsumenter kan bjuda på objektet eller köper den till fast pris. eBay avgifter avgifter med varje försäljning, baserat på säljarens totala vinst. Ytterligare avgifter inkluderar notering avgifter, auktion avgifter, store avgifter och fastpris-avgifter. eBay säljaren resultatvärderingar baseras på en kund feedbacksystem. Låg feedback betyg tenderar att minska en säljarens chans för att locka köpare.

Craigslist

Craigslist ger säljarna möjlighet att lista varor och tjänster för försäljning. Det finns inga avgifter före eller efter försäljning och registrering är gratis. Säljarna inlägg att sälja med bilder och en kort beskrivning om artikelns tillstånd och försäljningspris. För att hålla utstationering nuvarande, säljare övervaka stående på notering och ofta åter efter artikeln att cykla det igen på sidan bokföring.

Half.com

Half.com ger säljarna möjlighet att sälja böcker, filmer och CD-skivor online. Denna webbplats är ett dotterbolag till eBay. Säljaren registrering är gratis; dock debiterar Half.com en avgift för kommissionen på varje sålt. Webbplatsen kräver säljare att ränta objekt till salu som nya, som ny, mycket bra, bra eller acceptabelt. När en köpare köper ett objekt, debiterar Half.com automatiskt köparen med ett systemgenererat fraktkostnad, plus kostnaden för artikeln. Half.com deponerar säljarnas vinster till bankkonto eller PayPal-konto två gånger i månaden.