mynewspapers.net

Platser att göra inomhus födelsedagskalas i södra Kalifornien

Platser att göra inomhus födelsedagskalas i södra Kalifornien


Planera en minnesvärd födelsedagsfest kan vara utmanande, men det finns olika platser i hela södra Kalifornien att tar huvudvärk av dina förberedelser. Dessa inomhus platser erbjuder ett utbud av aktiviteter från gokartbana på royal princess eller pirat fest. Alla har privat fest rum.

Pole Position

Kasta en en-av-en-slag inomhus födelsedagsfest i Corona på Pole Position, antalet en kedja av inomhus go-kart banor i Amerika. Detta företag erbjuder ett brett utbud av födelsedag part alternativ. Från och med 2011 börjar barnkalas på £20.70 per person för Rookie-paketet, som omfattar två privata tävlingar, en drink och snacks per person och inbjudningar. Champion ingår, som börjar på £29.20 per person, tre tävlingar; en privat fest rum i två timmar. och en drink, snacks, dukningen och medaljen för varje racer.

Lollipop dröm

Lollipop dröm, som är stolt för att vara nyckfull slutmålet för barn ligger i San Fernando Valley. Alla parter omfattar samordning, set-up, hosting, aktiviteter och rensning. Inkluderar en royal princess part där partysugna får spela klä upp i kungliga dräkt och njuta av en kröna ceremoni, en galen hår salong fest som innehåller roliga och funky frisyrer och klä upp klädsel, fancy te part komplett med plockmat och cupcakes, en komplett med klädsel och en skattjakt Piratpartiet och en älva och bug hunter trädgårdsfest med ansiktsmålning , kostymer och spel.

Hoppa runt

Hoppa runt är en stor inomhus lek zon i Canoga Park som röstades fram som bästa inomhus födelsedag plats av L.A förälder i 2007. Hoppa runt har flera bollen gropar, stora uppblåsbara dörrvakterna, diabilder och en arkad. Denna inomhus lokal kan du anpassa din födelsedag paketet från grundläggande utrymme hyra till en pizza fest med tårta, inredda rum, ballonger och kosmiska belysning. Oroa dig inte om plattor, gafflar, muggar och servetter; Hoppa runt ger dessa artiklar gratis.

Kids ön

Kids ön är en inomhus lekplats destination för ungdomar från nyfödda genom småbarn. Lekplatsen är utrustad med leksaker och spel, en uppblåsbar studsa hus, ett treehouse komplett med bilder och flera sandlådor. Endast en födelsedagsfest i taget är planerad, så du vet du har privat tillgång till lekplatsen. Alla parter inkluderar en gratis gåva väska fylld med godsaker, ansiktsmålning eller tillfälliga tatueringar, ballonger, pappersprodukter och serverar köksredskap. Kids ön kan du få utanför finger livsmedel, drycker och en födelsedagstårta.