mynewspapers.net

Platser att gå i Nordirland för barn

Platser att gå i Nordirland för barn


Nordirland är känd för sitt landskap, med landskap med berg, sjöar och en kustlinje. Nordirland är också full av aktiviteter och platser lämpar sig för familjer som har barn. Rik på historia, kultur och utomhus attraktioner, Nordirland har massor av funktioner för att underhålla och utbilda ungdomar.

Downpatrick och County Down järnväg

Hoppa ombord på Irlands endast fullstora arv järnväg. Gästerna kan ombord 50-100-åriga vagnar på steam eller diesel lokomotiv. Besökare resor till länet ner landsbygden och korsa floden Quoile och in i resterna av ett 1100-talskloster. Turnera resterna eller packa en picknick lunch och njuta av den irländska landsbygden. Speciella evenemang för barn inkluderar de Halloween Ghost Train och Santa jul tåg specialerbjudanden. Merlin Magician stiger ombord på tåget runt Halloween, och barn får ett pris om de gör det förbi alla spöken. Under semestern, kan barn resa med Santa och sjunga Julsånger längs vägen.

Funky Monkeys

Funky Monkeys är en inomhus barn spela centrum och café. Mor och barn lek mornar på Funky Monkeys är fulla av aktiviteter som främjar lärande och utveckling. Det finns en mjuk spela struktur för yngre barn, samt en litet barn spela zon. Funky Monkeys café är överordnade-vänlig, som serverar hälsosam mat som är fortfarande frestande att barn, som frukt smoothies och pastarätter. Attraktionen föreskrivs även tidskrifter, färskt kaffe och cappuccino föräldrarna medan barnen springa runt i spela zoner. Lurgan och Downpatrick är två Funky Monkeys platser i Nordirland.

Funny Farm Adventures

Funny Farm Adventures ligger vid foten av bergen Mourne, mellan Newcastle och Castlewellan. Gästerna kan ta sig igenom en labyrint 6 tunnland, som är full av ledtrådar för att hitta gömda föremål. När gratis, kan barnen hoppa på hoppborgen, besök zonen splash, åka go-kart eller spela jätte trädgård spel. Småbarn har sin egen lekplats och kan njuta av ansikte måla eller besöka små djur petting zoo. Även de mest aktiva barnen bor upptagen hoppar på studsmattan, deltar i laser lera skytte, rock klättervägg och göra sig igenom apa barer. Det finns ingen brist på aktiviteter för barn på Funny Farm Adeventures.