mynewspapers.net

Plastflaska projekt & idéer

Plastflaska projekt & idéer


Om du dricker läsk, finns mjölk och juice drycker, chansen, du sannolikt vind upp med en samling av tomma plastflaskor. Återvinning av dem är ett effektivt sätt att återanvända dessa flaskor och minska svinnet, kan göra så bli en påfrestande uppgift, som tar dem till en återvinningsstation kan ta värdefull tid från din dag. I stället ger den tomma flaskor nytt liv genom att använda dem som grund för craft-projekt.

Ljusstake

Förvandla en tom plast vatten eller läsk flaska i en funky Ljusstake. Rensa och ta bort etiketten från behållaren och skära av den övre delen av det med en kniv. Fyll botten av flaskan med sand, grus, snäckor eller faux ädelstenar. Om du tänker använda ett pelare ljus, placera den i centrum av flaskan innan du fyller det med dina material val. Om du använder ett te ljus, placera den på toppen av det material som du har fyllt flaskan.

Blomvas

Skapa en blomvas från ett vatten eller en läsk flaska. Ta bort den övre delen av flaskan med en kniv och vira den återstående delen av flaskan med papper, med lim för att skydda det på plats. Antingen använda ett dekorativt papper eller använda vitt papper och dekorera med markörer, klistermärken, falska ädelstenar och andra hantverk leveranser. Fyll flaskan med vatten och placera en bukett blommor inuti.

Bebis skallra

Skapa en skallra för ett barn från en tom vattenflaska. Ta bort etiketten från vattenflaskan och Ställ in den i en kastrull med kokande vatten i fem minuter för att sterilisera det. Efter flaskan torkar helt, fyll det ungefär en fjärdedel av vägen med torkade bönor, ris, torkad pasta, pärlor, knappar eller något annat som gör ljud när skakas. Lägg till färg och intresse i rasslet, överväga att lägga till några paljetter och glitter till detta material. Omger utsidan av öppnandet av flaskan med giftfri varmt lim och placera locket på igen. Skär längderna av färgglada band, gjorda av olika texturer och binda dem hårt runt toppen av flaskan.

Fångst spel

Hjälpa barnen att utveckla deras finmotorik och hand-öga-koordination med en boll fånga spel gjorda av en tom plast mjölkkanna. Rensa ut en gallon-storlek mjölkkanna och ta bort etiketter från utsidan av det. Skär av toppen av behållaren, hålla handtaget intakt--om du vill ha, dekorera utsidan av behållaren med färg eller markörer. Slå ett hål i kannan. Skär en längd av garn, snöre genom hålet och knyta den på plats. I andra änden av garnet, tätt knyta en liten plast boll. Leka med leksaken, slänga barn kannan medan du håller på handtaget, försöker att bollen att landa inuti.