mynewspapers.net

Plasma-TV väggfästena Tips

Plasma-TV väggfästena Tips


Plasmaskärmar har otrolig bildkvalitet i en platt-TV. Ny teknik har gjort att dessa TV en supertunn estetik och en stor prislapp. Även om de kan monteras på ett stativ, innebär ultimate plasma installationen vanligtvis hänger den på väggen. Särskild försiktighet måste iakttas när du gör detta, och i vissa fall bör man söka professionell hjälp. Men om du är bekväm med med några enkla verktyg, är montera en plasmaskärm enklare än det låter.

Bestäm din montering utrymme

Helst bör du montera din TV så det blir på om ögonhöjd när du tittar på den. Något högre är OK också - Tänk på att vissa platta TV-apparater ser bäst när man ser rakt på. Kontrollera din vägg har minst en stud att fästa fästet, och använda en regeldetektor för att hitta dem. En dåligt monterade TV som sätter stress på gips är det sista du behöver tänka medan du njuter av en film.

Köpa rätt monteringskonsolen

Kontrollera att monteringskonsolen du väljer är kompatibel med din TV. De flesta TV-apparater kommer inte med monteringsdetaljer, så att du på egen hand. Starta genom att leta parentes från din TV-tillverkare. Vissa TV-apparater kräver viss montering hårdvara, så kolla manualen. Också titta i manualen att ta reda på hur mycket din TV väger, och köpa en hakparentes fått för denna vikt. Använd aldrig ett fäste som inte är konstruerad för att hålla vikten eller storleken på din TV.

Montera din TV

Följ instruktionerna i TV: N och montering maskinvara manualer noggrant. Läs dem helt innan du borra några hål i väggen. Som du bifogar fästet på baksidan av TV: N, lekmanna-TV: N på en mjuk trasa för att skydda sin skärm. Noggrant fästa fästet enligt sina instruktioner. Fäst den andra delen av fästet i väggen. Igen, se till att en (helst båda) sidor av konsolen stöds av trä reglarna i väggen. När du monterar TV: N till fästet, har alltid en annan person att hjälpa hålla TV: N.

Routing kablar

Många väljer att kablar bakom väggen för att dölja dem. Kontrollera alltid att du vet vad som ligger bakom väggen innan du börjar borra hål för att göra detta. Aldrig din TV nätsladd inuti en vägg--bara rutten ordentligt fått och skärmade kablar. När kopplingsförbehållet sladdar för att dirigera eller dölja dem, hålla din strömkabel från analoga A-kablar för att undvika störningar.