mynewspapers.net

Planteringsjord instruktioner för vatten trädgård växter

Planteringsjord instruktioner för vatten trädgård växter


Vatten trädgårdsväxter kan krukväxt och placeras inuti en bakgård damm. Akvatiska växter hjälper till att hålla i dammen vatten rent och intressantare. Vatten trädgårdsväxter behöver planteras olikt än earthbound växter. Keramik och lera krukorna är associerad med trädgårdsväxter är inte lämpliga för vattenväxter, enligt The Water Garden. Också, akvatiska plantera återförsäljare konstaterar att krukväxtjord avsedd för trädgårdsväxter är för ljus för att användas i en vatten trädgård. Läs om metoden planteringsjord specifika för vattenlevande växter och din damm flora kommer att blomstra.

Instruktioner

• Fyll hälften av tyg potten med vattenlevande krukväxtjord. Enligt The vatten trädgård, kan trädgård lerjord också användas framgångsrikt. Sand kan användas om anläggningen är ganska kort.

• Placera en vattenlevande växt i tyg potten. Plantera en vattenlevande växt per pott. Vattenlevande växter behöver utrymme att växa.

• Håll den vattenlevande växten rakt upp och fyll resten av krukan med jord, stoppa ungefär 2 inches från toppen.

• Gödsla din anläggning. Följ tillverkarens anvisningar för din storlek vattenlevande växt. Vara försiktig med att ge växten för mycket gödsel.

• Placera en 1-tums lager av pea grus ovanpå krukväxtjord. Pea gruset förhindrar smutsa skölja av toppen av potten.

• Placera krukväxt i dammen. Marginell vattenväxter bör endast vara nersänkt ca 2 till 3 inches djupt. Använda damm kanten för att hålla växterna från att sitta på botten av dammen. Har du ingen damm avsats, använda tegel eller en plast skål för att höja den vattenlevande växten ur vattnet. Näckrosor kan placeras på botten av dammen.