mynewspapers.net

Pitcher växt vård ark

Pitcher växt vård ark


Flugtrumpetväxter (Sarracenia) eller apa koppar är köttätande växter som äta buggar och växa upp till 3 fot lång i rätt miljö. En av pitcher anläggningens favoriträtter är gula jackor, enligt webbplatsen My rovdjur.

Belysning

Starkt ljus är att föredra framför direkt solljus. Brett spektrum växt lyser fungerar bra för inomhus trädgårdsskötsel, men bör hållas på avstånd att hålla från överhettning växter. Om en pitcher växt är spinkiga kan det inte får tillräckligt ljus.

Odlingsförhållanden

Flugtrumpetväxter som fuktiga markförhållanden och en fuktig miljö, som du hittar i ett växthus. Växter som odlas under torra förhållanden kan inte utveckla kannor. Flugtrumpetväxter kommer att göra bra i del skugga utomhus under det varmare och fuktigare vädret. Lämna inte din pitcher anläggning utanför om temperaturen förväntas sjunka under 10 grader C.

Utfodring

Pitcher växter som hålls inomhus behöver matas. Mat kan vara i form av ett vattenlösligt gödningsmedel för syra-älskande växter blandas på 1/8 tsk per quart vatten som tillsätts direkt till kannan, eller du kan lägga till flugor eller ett par av kackerlackor i kannan. Nyinköpta pitcher växter eller växter som har haft sina vattnet tömmas, måste ha vatten som tillsätts kannorna eller de kommer att torka ut och dö.