mynewspapers.net

Pirate Party mat idé

Pirate Party mat idé


Imponera på dina mateys på din Piratpartiet med pirat-tema mat. Barnens födelsedagar kräver unge-vänlig mat som är lätt att äta med minimal röra. Plockmat är perfekta, speciellt om de passar temat. Gör rätter som är redo att segla de sju haven och tillfredsställa hungriga munnar. Några minuter förberedelse kommer att glädja ögon och smaklökar av din lilla swashbucklers.

Pirat korv

Tjäna varje gäst hans alldeles egna piratskepp redo att segla. Placera en varmkorv i en bulle i mitten av varje tallrik. Klipp ut en rektangel som 4-av-3-tums papper. Skriva gästens namn på papper eller stämpel med en dödskalle. Skär ett trä spett i hälften. Peta spett genom botten av rektangeln och upp genom övre centrum att göra ett segel. Sticka en upp och ner gum drop på toppen spettet för crow's nest. Omge med fisk-formad kex fortsätta intrycket av varmkorv till sjöss.

Plockmat

Gör skrävlande snacks för piraterna att prova. Köp svärd-formade cocktail plockar, finns på de flesta livsmedelsbutiker. Tråd vindruvor, ost eller andra skivad frukt till varje svärd. Skär selleri i 3-tums längder. Smeta med jordnötssmör. Trä en tandpetare genom en 1 - till 2-tums fyrkant av papper för att göra ett segel och stick i centrum av selleri. Placera några russin längs göra pirater.

Ätbara båtar

Skär en stor vattenmelon i hälften. Gröp ur frukt, lämnar svålen i takt. Fyll skalet med små eller kubik frukter. Placera papper segel på trä spett och utrymme 2 till 3 segel i svålen båt. Skär gurkorna i halv på längden och gröp ur fröna. Plats 4 till 5 runda kyckling nuggets i varje halva. Skuren frukt läder i fyrkanter och tråd på kringla pinnar att göra seglen. Hålla mig i chicken nuggets så seglen står.