mynewspapers.net

Pirat-tema sovrum inredningsidéer

Pirat-tema sovrum inredningsidéer


Dekorera din ung pirats sovrum med ett tema han ska vara glad att segla med, se till att omfatta hans favorit pirat detaljer. Yngre barn kan föredra karikatyr-liknande bilder eller ett specifikt tema kring en favorit pirat film. Äldre barn kan uppskatta mer realistiska detaljer, som äkta pirat artefakter.

Väggarna

Måla väggarna för att ställa på scenen för din lilla buccaneer sovrum. Härma en klar dag till havs med ljus blå färg och vita moln längs toppen av väggarna och i taket. Måla den nedre delen av väggarna med en mörkare blå färg, inklusive ett vågigt mönster där de mörka blå går samman med ljus blå färg för att se ut som om hav och himmel möts. Lägga till ljus blå och vita virvlar hela "havet" att likna naturliga vågor. På ena väggen, dra ett piratskepp som en Jolly Roger flagg, eller design en pirat flagga specifikt för ditt barn. Ett annat alternativ är att göra en vägg ser ut som en jätte skattkarta. Använd vanlig blå färg och en pirat-tema gränsen på väggarna om du inte vill måla en hela väggmålning. Affischer, bilder och skal-och-stick dekaler är ytterligare alternativ om du inte vill måla på alla-- eller inte.

Möbler

Väderbitna utseende möbler som liknar åldern, rustikt trä bidrar till pirat atmosfären. Överväga en nyhet säng formad som ett piratskepp om ditt barns rum kommer att hålla pirat-tema för ett par år. Inkludera en hylla, byrå och skrivbord om det finns tillräckligt med utrymme. Byta låda knoppar till pirat-tema rattar, som Jolly Roger flagga, treasure bröstkorgen eller fartyget rattar. Köpa eller göra en bröst som ser ut som en pirat skattkista att använda för leksak lagring.

Sängkläder

Pirat-tema sängkläder kan omfatta röd och vit randig filtar eller hjälparen uppsättningar med pirate bilder. Sängkläder uppsättningar finns med bilder av piratskepp, flaggor, dödskallar och benknotor, treasure kartor eller skattkistor. Välja gardiner som kompletterar sängkläder. Gardiner bör vara solid färger om du har en väggmålning eller upptagen vägg dekor; använda dekorativa pirat-tema mönster om väggarna är vanligt. Lägga till en matta till golvet som ser ut som vatten, en skattkarta eller gamla kompassen centrum.

Tillbehör

Slutföra din look med tillbehör som en pirat-tema vägg eller väckarklocka, nattlampa, kuddar, strömbrytare täcka eller lampa. Häng dekorativa föremål på väggen eller Visa dem på hyllorna. En stor, vintage fiske net, fartygets hjul, ankare, fällbara teleskop, globe, gamla kompass, kommer att hyttventil spegel eller små fartyg inne i glasflaskor lägga en air av äkthet till rummet.