mynewspapers.net

Pirat tema Party idéer

Pirat tema Party idéer


Yo är ho, yo ho, det en pirats liv för dig. Så varför inte överväga pirat-tema för din nästa fest? Det roliga och festliga tema lämpar sig för gott om tema-lämplig inredning, mat och spel som kommer att föra nästa fest till liv. För de intresserade en kostym fest, är ett tema Piratpartiet ett bra alternativ som säkerligen kommer att tillfredsställa alla dina gäster. Detta tema kan anpassas för att vara lämpligt för alla åldrar, från ung barnets firande till mer vuxen-tema festen.

Typer

Det finns flera olika metoder som kan tas av part planerare när du kastar en pirat tema fest. Dessa strategier bör baseras på dina tilltänkta gäster. En populär typ av tema Piratpartiet som är särskilt perfekt för små barn är Peter Pan part. Har dina gäster av äran klänning som Peter Pan och kapten krok. Din andra gäster kan komma som förlorade pojkarna. Med populariteten av Johnny Depps skildring av "Kapten Jack Sparrow" i "Pirates of the Caribbean"-filmerna, detta skulle vara ett mycket roligt themel. Detta är lämpligt för alla ålder nivå.

Funktioner

Inredningen på en pirat temafest bör vara mycket nautiska. Någon hänvisning till fartyg, vatten eller ankare hjälper bygga upp feststämningen. För ännu roligare, överväga "Jolly Roger" dödskalle. Passera ut ögat lappen på dörren, tillsammans med plast svärd eller tre-hörnet pirat hattar. Mat och förfriskningar är inte lika viktigt som presentationen, verkligen. Servera drycker i rustik snygga muggar eller pappersmuggar med dödskallar och benknotor målad på sidan. Scatter längs tabell guld mynt eller falska juveler att se ut som pirate bytet. Du kan även tjäna några av maten i en skattkista.

Identifiering

Pirat temafester markeras ofta med sjömansvisor som antingen sjungit eller spelat i bakgrunden. Pirater älskade skatter, så är det bara logiskt att de skulle njuta av inredningen i guld och silver att representera pengar. Att falska svärd slåss för barnen, men se till att de är väl övervakas hela tiden för att undvika några mindre skador.

Överväganden

I slutet av partit lämna alla gästerna med några "pirate bytet" av sina egna. Svimmar goody påsar med falska ringar, godis, choklad guldmynt, och annan pirat närstående favörer. De kommer att älska känslan ingår i firandet med en påse med gynnar de kan ta med dem hem. För hedersgäst, överväga att gömma presenter på en plats runt partiet. Sedan ge dem en skattkarta och har hedersgäst och andra gäster hitta hemliga platsen av byten. För ännu roligare, gör dem gräva för det.

Fördelar

Unga och gamla älskar pirat temafester på grund av deras romantiken, äventyrlig karaktär, och naturligtvis roliga kostymer. Uppmuntra dina gäster att komma fram i pirat dräkt, ner till peg ben, snusnäsduk, rynkad lös skjortor, hattar och svärd.