mynewspapers.net

Pirat tema Park idéer

Pirat tema Park idéer


Många alternativ finns på bordet när du planerar en pirat-tema nöjespark. Turer, aktiviteter och vattenområden är gemensamma idéer i en nöjespark. En hemsökt pirate's cove, sunken ship spela område, wave lagunpool och en crow's nest thrill ride är förslag som kommer att locka deltagare att besöka din pirat temapark.

Pirates lagunen och vågbassäng

En vatten-funktionen i din pirat-tema nöjespark är säker på att locka gäster i alla åldrar. Bygga lagunens golvet i en liten vinkel att tillgodose både små barn och vuxna. Införliva en tidsinställd wave aspekt till din pirate lagoon som en skattkista, pirate's hjul och sjunkna skepp med vattenkanon.

Pirate Ship lekplats

Diabilder, gungor och en repstege finns måste objekt när planerar ett piratskepp spelar område. Barnen kommer att utmanas och underhöll under pirate spel. Animerade pirater i unreachable områden uppspelningsområdet talar till barnen, tvinga dem att gå på plankan till ett hav av blå spela bollar och svabba däck med lek moppar och hinkar.

Hemsökta Pirate Cove

Den hemsökta pirate cove är hem för segrar och nederlag. Skelett-skyddade skatt, arg svarta kråkor, vrak, kanoner och enorma klättring vaggar filt piraternas cove. Barn kommer att göra anser att Buccaneeren kommer för skatten, och jämrar sig av spöken från pirate offer hemsöka inloppet.

Crow's Nest

Crow's nest fungerar som en jakt efter pirat angripare, och vad bättre sätt för att se hela parken än att lyftas högt ovanför trädgården. En naturskön båttur inte för svag i hjärtat, crow's nest är en berg-och dalbana-typ rida.