mynewspapers.net

Pirat tema idéer för en pojkes sovrum

Pirat tema idéer för en pojkes sovrum


Många små pojkar och flickor älskar tanken på pirater. Segling till havs och söka efter skatt är tillräckligt för att få eventuella barns fantasi arbetar. Så skapa ett sovrum för ditt pirat-älskande barn som kommer att utlösa sin känsla av äventyr. Om du väljer några små tillbehör eller gå alla ut, finns det många sätt att dekorera ett barns rum i pirat-tema.

Väggarna

Måla väggarna i ditt barns pirat sovrum en nyans av blått så att det ser ut som vattnet i havet. En annan idé är att skapa en ocean väggmålning på alla väggar. Måla den övre halvan av väggarna en ljus nyans av blått så att det ser ut som himlen. Stencil eller freehand moln, en sol och fiskmåsar på avsnittet sky i väggarna. Sedan, måla botten halv en mörkare nyans av blått som går med ljusare nyans för havet. Gränsen mellan hav och himmel vågig så att det ser ut som havet. När den mörkare blå är målade, lägga till fisk och vågiga gröna undervattenskabeln växter. Välj en vägg som fokusområde och måla en skattkista full med guldmynt på väggen.

Möbler

Rustik utseende trämöbler är perfekt för en pirat-tema sovrum. Välj äldre möbler du redan äger eller hitta några vid en lokal sparsamhet lagra eller antikviteter butik. Å andra sidan, köpa nya möbler, färga det och plåga det genom att slå med en hammare och med sandpapper för att avlägsna en del av lacken. Samtidigt antika möbler inte kanske passar de flesta inredning idéer för barnens rum, är det perfekt för en pirat rum eftersom du vill ha rummet för att få en gammaldags känsla.

Sängkläder

Välj gardiner till sovrummet som ser ut som de är rätt av ett piratskepp. Exempel välja vitt tyg som ser ut som det kunde vara ett segel och skär den så att det har ojämna kanter. Alternativt kan du välja tyg med ett nautiskt eller havet tema. Ditt barns sängkläder bör också passa rummets tema. Välj sängkläder som har pirater redan tryckt på det eller gå med nautiska sängkläder i svart, marinblå eller röd, till exempel.

Tillbehör

Välj några tillbehör för ditt barns rum som accentuerar den pirat-tema du försöker uppnå. Till exempel hänga en fiske netto på väggen i ett hörn av rummet och använda den för att lagra uppstoppade djur eller sport utrustning. Hitta gamla, väderbitna utseende kartor över världens hav online eller i en bok, ram dem och hänga dem på väggen. Placera en fristående jordglob på golvet. Häng hyllor på väggen och använda dem för att Visa modell pirat fartyg.